Moj gynekológ sa nevie vyjadriť pohlaviu od 16tt. Aj vam sa stalo ze povedal pohlavie a uplne opacne pohlavie bolo az pri pôrode?
No mne nevedeli dlho pohlavie povedat, lebo mrska vzdy tak sedela v tureckom sede, nozky prekrixene rovno na pohlavi alebo sa tak natocila, ze nebolo vidno 🤣 neviem ci nie az 23 tt my moja gyn povedala, ze si mysli, ze dievca, ale tiez nie je dobre vidno 🤣
Naposledy som bola v 16tt a moc mi ani nechcel povedať 😁 že on to nerád hovorí pred 20tyzdnom . Ale tak na sekundu zašiel sonom aj tam, fakt len tak kukol a že na 70% chlapec 🤷 budúci pondelok idem na ďalšiu a že potom to budeme skúmať
mne povedal v 14tt asi ze chalan, potom iny leakr na 3dcku ze neukaze nic,ale podla neho to bude asi baba na 70%, lebo chalanovi by uz daco trcalo :D a teda v porodnici sa ukazala baba...
@simca06022011 ja vcera 13+4 a povedal na 80% dievcatko
Ahoj chcela by som sa informovať som 25,5tt spýtala som sa môjho gynekológa na pohlavie a odpoveď tak neisto že to vyzerá na dievča že nie na 100% a ma 2D ultrazvuk
Mne 21tt povedal na 4d že dievčatko. Moja lekárka to 23tt potvrdila. 19tt keď som mala poradňu, tak mi odmietla povedať, že mám počkať do ďalšej poradne, lebo ešte je skoro, aby sa mi vyjadrovala.
A náhodou ste skúšali niektorá test pohlavia voman sekret
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kikula21 mne povedal chlapcov az v 20.tt., dievca uz v 17tt., vzdy spravne. Ked je skuseny a ma dobre sono, tak neviem, preco by sa mal pomylit, ak je babo dobre otocene. Este by som pockala.