Čo mi pomôže keď sa mi stále veľa vajíčkom a som v 24 týždni tehotenstva??? Poraďte nejaku domácu radu od rána sa toho nemôžem zbaviť
O com tocis?😨
Niekomu vtedy pomaha málo sliepočkou 😅😅
@anickaa123 odgrguje sa ti takto????ine mi nevychadza....tak to musis vyskusat ty sama nieco...tehu je speci stav...niekomu pomaha suchy rozok,niekomu nejaka mineralka....poskusaj sama na sebe,co ti naj zaberie
asi sa ti vela čká 😂 daj si suvisle za sebou 9 malych glgov vody. ak si sa teda pytala na ckanie. a vzdy si po sebe skontroluj co napises
To, ze si v 24tt s tym nijak nesuvisi, cize to pisat nemusis.... Sice nerozumiem co si napisala. ale ak to bolo o tom ckani (stikutke) tak sa napi vody alebo zadrz dych... A nie, babu to neublizi ;)
Ak sa ti grga vajcom, signalizuje to pokazeny zaludok, alebo malo zaludocnej kyseliny alebo nejaky problem so zlcnikom. Vobec to nema suvis ci si jedla vajcia alebo nie. Daj si len nieco dietne, ak ti to do zajtra neprejde chod k lekarovi
aha tak zahada vyriesena a tema bekanie vajickom premenovana 😀
@karolinkamoja no nevedela som to napísať ako sa to píše správne 🙂
@barla5 tak to nemá súvis s tým že som jedla vajíčka?
Tema premenovana ale otazka ako keby ...pisala. Slusnejsie som nevedela🙂 A furt neviem ci sa grga alebo cikuta.
Bože môj..Za chcú tu bude téma že prdím po klobáse..😂
@anickaa123 zjedla si nieco skazene. Mne sa tiez raz tak grgalo asi tyzden (mimo tehotenstva). Zhodou okolnosti som bola aj na krv a vysli mi zvysene pecenove testy.
Za chvíľu...
@puklica13 práve že včera sme si dali s priateľom pizzu a ráno sa mi začalo grgat vajíčkom newem ci to vajíčko bolo pokazené ci ako ale viem že si už dlho pizzu nedám od rána to hnusné grganie a k tomu má ešte aj preháňa :'( dúfam že to nebude mať nejaký vplyv na malinkú :'(
@anickaa123 dala som si tu namahu opytat sa uja googla namiesto teba bud chod zajtra rano hned k doktorke alebo na pohotovost treba to riesit urcite
ja chápem, že sa nudíš, nemáš celé dni čo robiť, ale tie tvoje otázky na fóre a táto diskusia, to je fakt hrôza. Dievča, nájdi si nejakú činnosť, už som ti to písala
@anickaa123 nie s vajcami to nema nic, mas pokazeny zaludok, asi pravdepodobne z tej pizze. Na vianoce nikto pizzu neje a tu starú sunku hadam v pizzerii nevyhodia.
Skus smectu, živočíšne uhlie, ak to mozu tehotne, pozri v letaciku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
vylož si nohy, zapni pekný film a prestaň zakladať hlúpe témy, ktorým nikto nerozumie