Ahojte ktoré ste boli na test v laboratóriu? Výsledky ste mali kedy? Dali ich vám alebo odoslali lekárke. Ešte jedna otázka kupovali ste glukozovy prášok ktorý ste si rozrabali sami alebo už rozrobeny roztok. Mne povedali nech si kúpim prášok ale mam si ho rozrobit sama alebo ze už je aj glukozovy roztok.
@veronika3110 to by už mali mať v každej lekárni?
@gabanna1991 ja som tam čakala a po vypití mi merali cukor pred vypitím a potom po hodine a potom po dvoch hodinách. Výsledky mi dali do ruky a išla som za mojim gyn a on to zhodnotil a poslal ma nakoniec za diabetologom. Prášok mi dali zarobený a keď som ho vypila išla som kúpiť do lekárne druhý a ten som im potom zaniesla - plastika som asi cca 2€ .
@gabanna1991 určite.. nie je to žiadna novinka pokiaľ viem
Ja ani netusim ake som mala vysledky lebo labak ich odosielal doktorovi. A tam to funguje systemom, ze ak je vsetko ok tak nevolaju ak by bolo nieco zle tak sestricka by mi volala takze som to neriesila a ja som nekupovala nic. Mne dali v labaku uz hotovu vodu. Ale viem ze sa da kupit v lekarni ten prasok
mozem sa len pripojit s otazkou ci mozem bezne uzivat magnezko 3 krat denne ako mi nakazali ? som po serklazi a nechcem si urobit zle ze teraz nebudem cely vikend uzivat az do pondelka tak neviem citala som ze by sa lieky nemali pred tym a tak isto nechcem pokazit ten test
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@gabanna1991 na prvú časť neviem odpovedať, ale v lekárni sa dá normálne kúpiť hotovú vodu, ktorú už len vypiješ...
ja som mala napr. tento, jahodový.. https://www.drmax.sk/glucosepro-75g-1x250ml-x42927