Ahojte. Namiesto klasického glukózového testu som sa rozhodla pre GlukosePro. Keďže to idem podstúpiť 1. krát, neviem čo a ako. Na internete čítam, že ráno prídete nalačno do laboratória, kde vám odoberú vzorku krvi. Potom vám dajú vypiť sladký roztok glukózy a po hodine znovu odoberú krv. Po ďalšej sa odber opakuje. To znamená, že roztoky, teda tento GlucosePro mám mať kúpený 2 kusy??? alebo to zistia z toho jedného?? Neviem to nikde na internete nájsť. Veľmi pekne ďakujem za zmysluplné odpovede.
jeden napoj vypijes a potom ti po hodine a po dvoch zoberu krv, medzitym nesmiest jest a pit len cistu vodu
Opakuje sa odber krvi, nie pitie glukózy. Tým, že ti zoberú krv viac krát merajú ako si vie tvoje telo poradiť s odbúravaním cukru (glukózy) z krvi. Takže najprv zješ/vypiješ tú glukózu, potom ti zoberú krv a odmerajú jej hladinu v krvi. A o hodinu merajú znova, aby zistili, koľko cukru si za hodinu odbúrala. Ak tvoje telo nevie glukózu spracovať, glukóza telu aj dieťatku bude škodiť a preto ti predpíšu špeciálnu diétu. Ak tvoje telo vie spracovať glukózu bez problémov, tak je všetko super a môžeš jesť čo sa ti zažiada 🙂 Dúfam, že som to napísal správne, ak nie, opravte ma.
Ďakujem pekne všetkým za info 🙂
Za seba môžem povedať, že s GlucosePro je absolvovanie toho testu oveľa príjemnejšie. A ešte aj dobre chutí. Za tú cenu sa to oplatí.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
1 kus