Funguje Woman secret girl and boy na 99 percent?

miuciuska
19. máj 2013

ahojte maminky a tehulky 🙂 kupila som si woman secret girl and boy a vysiel mi na dievcatko 🙂 poculi ste o tom ???zevraj by mal fungovat na 99 percent,myslite ze naozaj je 99 percentny???ake skusenosti s nim mate???dakujem

patesladko
19. máj 2013

naisto to budeš vedieť až keď to bábo porodíš a kukneš mu medzi nožky 😉 ja osobne takýmto testom neverím, ani som si žiadny nerobila.. ja som mala vnútorný pocit, že to bude chlapec a keďže je to prvé vnúča, rodina ma dokopala, aby som sa na sone opýtala doktora, čo vidí.. takže mi to doktor len potvrdil 🙂 inak som chcela prekvapko.. pri druhom už sa nedám nahovoriť

michaela80
19. máj 2013

Tomu testu by som neverila uz som videlakadejake vysledky z nehpo na nete... my sme si dali v 9 tt urobit v genetone z krvicky a tam nam vyslo dievcatko a mame aj dievcatko... 🙂

kacsul
19. máj 2013

@miuciuska ja som si ho tiez kupila a vysla mi jasne ruzova farba dievcatko, tak som strasne zvedava, ci je to pravda a to som si ho robila v 14 tyzdni...Napis potom, ci Ti to vyslo alebo nie. Ja idem zajtra na sono, tak mozno uz uvidi doktorka pohlavie, tak napisem, ci ten test fungoval 🙂

anetka85
19. máj 2013

už som o nom čítala veľa....je to tak pol na pol.....ja som si radšej počkala 🙂

miuciuska
autor
19. máj 2013

dakujem kazdemu 😉

mariankach
20. máj 2013

@miuciuska ahoj, mne fungoval na 100%, v 12tt. a tesili sme sa velmi prevelmi.

miuciuska
autor
21. máj 2013

@mariankach dakujem uvidíme ako u nas pojdeme o 4 tyzdne do BA na sono 😉 ak potvrdi ze dievcatko tak funguje potom este napisem ako u nas 😉

babo_dadush
21. máj 2013

urcite nie, na 99 mas iba krvny test, 100 mas ked uvidis na sale 🙂

niki5
6. jún 2013

@miuciuska mne vysla tiez ruzova, v 21.tt a cakame chlapca 🙂

simonsia
6. jún 2013

ak sa možem spýtať kolko stál ten test?aj ja som o ňom počula... 🙂

niki5
6. jún 2013

@simonsia okolo 30 eur

miuciuska
autor
6. jún 2013

@niki5 tak zbytocne penieze 😒 ja uz tiez od zaciatku nosim v sebe pocit ze to bude chlapcek tak uvidim o 2 tyzdne co povie doktorka 🙂 iste napisem aj ja ako som dopadla 🙂 a inak ako @niki5 splnilo sa co ste chceli???ci ste sa uz tesili na dievcatko?? 🙂

niki5
6. jún 2013

@miuciuska ano pre mna to boli zbytocne vyhodene peniaze ... ja som v sebe nosila pocit ze to bude dievcatko o inom som ani neuvazovala 🙂 a vsetky vypocty jonasove, cinske, podla krvi a podla neviem coho vsetkeho povedali dievca, a este aj ten nestastny test. uz mi traja doktori potvrdlii chlapca takze su to vsetko hovadiny 🙂 je mi to uz jedno tesim sa na chlapca veeelmi len nech je uz tu s nami a nech je zdravy 🙂

anetanellka
19. jún 2016

Tiež som si robila test ale nechápem tomu vislo mi take fialove neviem ci je to dievčatko alebo nie

anetanellka
19. jún 2016

Take mi vislo ale podľa tabuľky sa mi dza že to bude chlapec no neviem

katkakovac
19. jún 2016

@anetanellka budes si musiet pockat, tieto testy su vysoko nepolahlive. Najistejsie je geneticke vysetrenie z krvi a porod. Vsetko ostatne je len odhad, teda okem sona, ale aj tam sa obcas seknu, aj ked uz nie tak casto ako kedysi. Chce to klud, vsetko sa dozvies v pravy cas😉

mariankach
20. jún 2016

Ahojte, kukla som do tejto temicky, ja tak necakane cakam uz 3. babetko - pri prvych dvoch dievcatkach mi ten test vysiel, aj ked na sone mi pri druhej dcerke vraveli lekari, ze to bude - raz chalan, raz baba, v 31.tt sa ukazalo pekne dievcatko(a to som bola na sone kvoli tomu, ze v 31.tt sa lekarom zdalo babo 3.300g velke, cize sme fakt mysleli,z e to bude chalan). Teraz pri 3. babetku to tak ubehlo, ze kedze aj robim a lietam stale horedole, este som ten test nestihla, ale idem na gen. uzv a tam uz za 2-3t uvidime snad pekne pohlavie. Ale za mna bola teda 100% spokojnost.
Ja si myslim,z e vysledok zavisi aj od koncentracie v rannom moci, predsa len cirkulujucej DNA v zriedenejsom moci nemusi byt dostatok, takze tam moze nastat aj chybovost...a este presne - aj ta skala farieb nemusi "byt trafena" presne.

claudikabibi
21. júl 2016
claudikabibi
21. júl 2016

@michaela80 ahoj ....kolko si za tento test platila?

michaela80
23. júl 2016

@claudikabibi 60 euro tusim ... uz je to ale viac ako 6.5 roka

claudikabibi
23. júl 2016

Jeeeejda😊.....ale aj tak dákujem za info

alena1913
9. máj 2018

Maminky je to podla vas dievca,ci chlapec?

lubka114
19. máj 2020

@alena1913 mne to vyšlo takto som 11+ som zvedava či to výjde ❤️

janka_001
15. mar 2021

Ja som si tento test robila v 25tt. Ukazal jasne 100% ruzovu farbu a mam chlapca 😊. Takze za mna vyhodene peniazky.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre