ahojte maminky a tehulky 🙂 kupila som si woman secret girl and boy a vysiel mi na dievcatko 🙂 poculi ste o tom ???zevraj by mal fungovat na 99 percent,myslite ze naozaj je 99 percentny???ake skusenosti s nim mate???dakujem
Tomu testu by som neverila uz som videlakadejake vysledky z nehpo na nete... my sme si dali v 9 tt urobit v genetone z krvicky a tam nam vyslo dievcatko a mame aj dievcatko... 🙂
@miuciuska ja som si ho tiez kupila a vysla mi jasne ruzova farba dievcatko, tak som strasne zvedava, ci je to pravda a to som si ho robila v 14 tyzdni...Napis potom, ci Ti to vyslo alebo nie. Ja idem zajtra na sono, tak mozno uz uvidi doktorka pohlavie, tak napisem, ci ten test fungoval 🙂
už som o nom čítala veľa....je to tak pol na pol.....ja som si radšej počkala 🙂
dakujem kazdemu 😉
@miuciuska ahoj, mne fungoval na 100%, v 12tt. a tesili sme sa velmi prevelmi.
@mariankach dakujem uvidíme ako u nas pojdeme o 4 tyzdne do BA na sono 😉 ak potvrdi ze dievcatko tak funguje potom este napisem ako u nas 😉
urcite nie, na 99 mas iba krvny test, 100 mas ked uvidis na sale 🙂
ak sa možem spýtať kolko stál ten test?aj ja som o ňom počula... 🙂
@miuciuska ano pre mna to boli zbytocne vyhodene peniaze ... ja som v sebe nosila pocit ze to bude dievcatko o inom som ani neuvazovala 🙂 a vsetky vypocty jonasove, cinske, podla krvi a podla neviem coho vsetkeho povedali dievca, a este aj ten nestastny test. uz mi traja doktori potvrdlii chlapca takze su to vsetko hovadiny 🙂 je mi to uz jedno tesim sa na chlapca veeelmi len nech je uz tu s nami a nech je zdravy 🙂
Tiež som si robila test ale nechápem tomu vislo mi take fialove neviem ci je to dievčatko alebo nie
@anetanellka budes si musiet pockat, tieto testy su vysoko nepolahlive. Najistejsie je geneticke vysetrenie z krvi a porod. Vsetko ostatne je len odhad, teda okem sona, ale aj tam sa obcas seknu, aj ked uz nie tak casto ako kedysi. Chce to klud, vsetko sa dozvies v pravy cas😉
Ahojte, kukla som do tejto temicky, ja tak necakane cakam uz 3. babetko - pri prvych dvoch dievcatkach mi ten test vysiel, aj ked na sone mi pri druhej dcerke vraveli lekari, ze to bude - raz chalan, raz baba, v 31.tt sa ukazalo pekne dievcatko(a to som bola na sone kvoli tomu, ze v 31.tt sa lekarom zdalo babo 3.300g velke, cize sme fakt mysleli,z e to bude chalan). Teraz pri 3. babetku to tak ubehlo, ze kedze aj robim a lietam stale horedole, este som ten test nestihla, ale idem na gen. uzv a tam uz za 2-3t uvidime snad pekne pohlavie. Ale za mna bola teda 100% spokojnost.
Ja si myslim,z e vysledok zavisi aj od koncentracie v rannom moci, predsa len cirkulujucej DNA v zriedenejsom moci nemusi byt dostatok, takze tam moze nastat aj chybovost...a este presne - aj ta skala farieb nemusi "byt trafena" presne.
@michaela80 ahoj ....kolko si za tento test platila?
@claudikabibi 60 euro tusim ... uz je to ale viac ako 6.5 roka
Jeeeejda😊.....ale aj tak dákujem za info
Ja som si tento test robila v 25tt. Ukazal jasne 100% ruzovu farbu a mam chlapca 😊. Takze za mna vyhodene peniazky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
naisto to budeš vedieť až keď to bábo porodíš a kukneš mu medzi nožky 😉 ja osobne takýmto testom neverím, ani som si žiadny nerobila.. ja som mala vnútorný pocit, že to bude chlapec a keďže je to prvé vnúča, rodina ma dokopala, aby som sa na sone opýtala doktora, čo vidí.. takže mi to doktor len potvrdil 🙂 inak som chcela prekvapko.. pri druhom už sa nedám nahovoriť