Ahojte kočeny 🙂 Ja by som sa chcela spýtať lebo sa trošku nevyznám že či má na ultrazvuku tváričku alebo čo to je ja sa do toho nevyznám pomožte mi 🙂
Vyzera to ako tvaricka. Ale ta fotka je robena len tak odbuka. Objednaj sa niekam na 3D/4D sono, tam budes mat lepsie fotky a aj video
A ja som sa tak tešila že uvidím malú pekne na fotke ani na ultrazvuku mi ju neukázali na obrazovke čo ma strašne mrzí :(
na 4D ultrazvuku uvidis krasne tvaricku, z tohoto sona je to tazko povedat 😒
@verunqha23 No ono ti ju možno ani poriadne neukázal lebo nebolo čo ukázať - nie vždy - a to ani na 3D/4D je všetko pekne vidieť. Ak sa "schováva" ako to robila naša dcérka tak máš smolu - musíš si počkať na pôrod. 😉 🙂
@lilu74 Ani 3D/4D ti to nezaručí - ako som už napísala vyššie-záleží od polohy dieťatka. 😉
Ano, uplne vlavo je tvaricka-pohlad zpredu, taky nakloneny vajcovity tvar, najvacsia dutina je mozog, dole oko je rozmazane preto vyzera tiez ako taka vacsia dutina hore oko je vidiet krasne gulate, medzitym trojuholnik resp.srdiecko-to je nos, aj pusinku je vidiet a brada je spicata, vpravo tie gulicky su koncatiny, tazko povedat ze ktore...
@guglina ano aj mne sa to tak zda a niektory mi hovoria ze tam nevidia nic ....
@veronikanellka171 aj ja mám takuto fotku z 10tt lenže fotenu na mobil lebo skušali nový prístroj .... a nevedeli mi vytlačiť fotku ale maličkú tam krásne vidieť aj ked je to trošku rozmazané 🙂)
moj maly z fotky zo sono - z profilu bol uplne rovnaky aj nazivo 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Je to velmi zla fotka, nevidis v podstate nic poriadne, hadam ti nabuduce spravia lepsiu.