Ahojte tehulky, chcela by som sa vás opýtať, či máte nejakú skúsenosť s vitamínmi Femibion 400+DHA, som v 17tt a nakoľko existuje mnoho vitamínov pre tehotné, tak by ma zaujímalo, či mi viete niečo poradiť, teda odporučiť napr. z vlastnej skúsenosti, ďakujem 🙂
@alexandra1984 ja Femibion uzivam tiez, podla lekarov je to jeden z mala vitaminovych preparatov, kde je vsetko vhodne nakombinovane..... len co som ho na mesiac vysadila, objavila sa mi anemia :(
Dievcata, chcem sa opytat, aky je rozdiel v zlozeni femibionu 800 a 400? Este mam totiz asi 15 tabliet 800-vky a neviem, ci ho mozem dobrat, kedze je len do ukonceneho 12tt...
môžem len odporúčať. Vyskúšala som už skoro všetky preparáty obsahujúce železo a tieto boli jednoznačne najlepšie ;)
@alexandra1984 ja som teraz presla z 800vky na 400vku, ale teda cena riadna pálka 😖 aj pri prvom tehu som ho uzivala, ale len do siesteho mesiaca, potom som presla na inu znacku
Jinak já aj přesto, že beru Femibion poctivě, mám málo železa :(((
ja beriem aj femibion400, aj femibion zelezo
@janie80 dobrat 800vku ti rozhodne neuskodi, ono ta 400vka je akurat lepsie prisposobena k vyvoju (najma nervovemu) babatka v 2. trimestri
ďakujem vám veľmi pekne za názor, určite si ho zaobstarám a ostanem mu verná až do konca tehu 🙂
@alexandra1984 ahoj ja som ho brala a vsetko bolo ok 🙂
Ahojte kočky, beriem Femibion od počiatku tehotenstva, najprv 800 a od 13tt 400 a plánujem ju brať až do konca tehotenstva, prípadne aj pár týždňov po pôrode. A vynikajúci je aj Femibion železo - nezapeká, čo je dosť problém pri iných výrobkoch. Vrelo odporúčam!!! A našla som si dokonca stránku výrobcu, kde je možné sa dočítať o týchto prípravkoch viac a spýtať sa v gynekologickej poradni odborníčky na veci, ktoré tehulky zaujímajú: www.femibion.sk
ahojte žienky, chcela by som sa poradiť, som v 12.tt a v lekárni mi odporučili Femibion 400+DHA., môžem ho začať brať aj ked je až od 13tt?
Žienky, ak by ste mali zaujem zostalo mi jedno cele balenie + 17tbl z druheho balenia Femibion(2) 400, tak ich predavam za 20eur 🙂
Ahojte. zostalo mi a predam jedno cele balenie femibion 400, uzila som z neho len 1 tabletu. Ak mate niektora zaujem,ozvite sa. Cena dohodou
Ja som teraz v 27 tt môžem začať to užívať? Ci už je neskoro?
Nie je neskoro.ak mate zaujem,napiste mi.
Vraj ho staci brat kazdy 2 den. Ked mate vysledky krvy ok.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, já když prvně volala doktorovi, že jsem podle testu těhotná a domlouvala si poradnu, tak mi říkal, že hlavně jíst kyselinu listovou a že podle něj jsou nejlepší právě tyto vitamíny. Tak jsem je začala zobkat a beru je doteď - momentálně jsem 28. tt. Jsou sice dražší, ale dost si je chválí 🙂