Zdravím vás dievčatá som tehotná v 13tt keď som bola 6tt užívala som femibion 1 odporučil mi to doktor užívala som asi do 8tt potom už nie no a teraz som začala zase ale už som sa na to nespytala gynekológa či môžem kúpila som si femibion2 len tieto sú iné má sa užívať 1tableta a 1kapsula denne má niekto skúsenosti ? Užila som včera a dnes no neviem či to bolo za potrebu si to kúpiť ale bojím sa o bábätko doktor hovoril že je všetko v poriadku ale som v 1 trimestri tak mám obavy preto sa pýtam či je to v poriadku že som sa nespytala lekára ? Do poradňe mám ísť až 28.3.2023 a mám užívať až do pôrodu? Alebo nemusím neurobí to so mnou nič keď prestanem ? Nie sú to návykové však ? Budem vďačná za všetky dobré odpovede skúsenosti ďakujem.
Sú to vitamíny, samozrejme že nie sú návykové. Môžeš ho kľudne brať. Akurát najdôležitejšie je brať kyselinu listovú v 1. trimestri. Buď ako femibion, alebo čistú kyselinu listovú. Prečo si ho vysadila už v 8tt?
Nechápem kde je problém. Dôležitá je kyselina listová, tú si zrejme nebrala, keďže si femibion prestala brať tak skoro. Na Femibion 2 je jasne uvedené že sa užíva od 13tt...
Ja užívam tak isto. Avšak femibion 2 sa užíva až od 13 tt 🙂 jedna tableta dieťatko a druha placenta. Tak som to vyčítala sspin ja. 🤣
Ja už som v 13tt baby
V lekárni mi povedali že už môžem keď som v 13tt
Nemáš sa čoho báť ja to užívam celé tehotenstvo mám 2 týždne do pôrodu a mala má 3,200🌸 to jej len prospieva
Su to vitaminy, urcite to nieje navykove... Ja som brala komplet cele tehotenstvo femibion a este aj po porode aby som mala vitaminy a aj mala v mlieku... A keby som bola znovu tehotna tak ho urcite uzivam zas
Všetky 3 tehotenstva som brala Femibion
Ahojte , ak sa smiem opýtať ja beriem femibion ale iba jednu na deň . Treba brat 1 bielu a 1 červenú ? Na deň ?
@krissstiina8 áno
@krissstiina8 ja beriem oby dve naraz
Mne lekárka kázala brať v jeden deň gélovú kapsulu a ďalší normálnu. Že to stačí.. tak som to striedala, jednen týždeň brala obe naraz a ďalší týždeň po jednom. Sú to vitamíny netreba mať z toho obavy.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?