Ahojte žienky.
Dnes som 12+0 a doktor mi odporučil prejsť na Femibion 2, no povedal aby som ho brala raz za štyri dni 😏 že potom je dieťatko väčšie keď sa berie denne.
Prosím Vás, aké máte skúsenosti vy? Ďakujem 🌹
@keisha123 Ja beriem tiež každý deň
Hah tak preto mal malý 3800g 😅
Dr ma pravdu, po uzivani tychto vitaminov moze byt babo vacsie, ale su aj vynimky, je tam viac faktorov../dr
Je to veľmi individuálne, ale tiež neberiem nič takéto. Skôr by som zvolila iba kyselinu listovú a bohatú zdravú stravu, z nej dostane bábätko všetko čo potrebuje a nemusíte do seba pchať žiadne umelo-chemicky vytvorené vitamíny. Môj názor 🙂
Je to nezmysel, že dieťa bude väčšie, aj ja som ho užívala a malá teda veľká nebola. Práveže mala miery pomaly jak modelka, jak majú byť. Každý deň dieťa potrebuje dostatok vitamínov, takže ja by som to nerobila, ale dávala stále.
Ďakujem Vám všetkým 🙂 nakoniec si dávam každý deň tak uvidíme čo povie doktor na kontrole 🙂
Ja som brala do konca 2.trimestra kazdy den a v 3.trimestri som na radu endokrinologicky presne z toho dovodu co uvadzas brala mozno tak 2x do tyzdna... podla mna si este v prilis skorom tyzdni aby si ich brala tak sporadicky...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@keisha123 hlúposť 😉 brala som ho denne a malá sa narodila s 3130g 😉