Zienky,chcem sa spytat,ci ma niektora skusenost s femibionom a niektora z vás po nom priberala.. som sa dozvedela vraj sa po nom moc pribera.. ja som teraz v 25.tt.,nabrala som 8 kg..neviem,ci malo,ci veľa,ale bojím sa brat dalej femibion,ked su na neho take ohlasy. V pondelok idem gyn.,a to bude prva otázka na nu,len ma zaujíma,ci sa z vas s tým niektorá stretla.
Dakujem
myslim ze tu uz taka diskusia bola, jedni hovoria ze ano, druhi ze nie. podla mna je to individualne, ako aj u kazdeho priberanie v tehotenstve
Ja som pocula ze vselijake doplnkove vyzivy pre tehotne sposobuju priberanie resp.vyssiu porodnu hmotnost babatka, ale od kyseliny listovej ze by sa priberalo si nemyslim.. Uzivala som femibion cca 3 mesiace a nepribrala som
Ja som tiež brala len prvý trimrster ked sa bábätko najviac vyvíja a hlavne neurova sústava a potom som už nič nebrala.
Nepriberá sa z tabletiek ale z jedla 🙂 Jediné čo môže byť, že ti po femibione viac chutí a preto viac priberáš. No u seba som to nepostrehla
ja som brala femibion prvych 6 mesiacov a za cele tehu som pribrala 10 kilov
Ja som brala femibion cele tehu a pribrala som dokopy 9 kg. Nepribera sa z tabletiek, ale z prezierania 😝 Maly pri porode vazil 2,9 kg, takze ja vyvraciam teoriu, ze sa z tehotenských vitaminov pribera a ze sa ich vplyvom rodia velke deti...
Ahoj, ja mám rovnakú skúsenosť s Femibion 1 , konzultovala som to s viacerými lekármi a potvrdili mi, že Femibion ako taký obsahuje veľké množstvá vitamínu B6, B12 atd. a ten podporuje chuť do jedla. Priberáš z toho, že ti podporí chuť do jedla, ja som ho brala pred otehotnením 4 mesiace a pribrala som 10 kg. Nepomáhal mi ani chróm na tlmenie hladu :D. Ale pomohol mi, nevysadila som ho. Teraz som v 5 mesiaci, beriem Femibion 2 a pribrala som 3 kg. Takže asi tak, toť moja skúsenosť. Ale v konečnom dôsledku pozitívna :D
ak nemas nevolnosti, tak skus radsej jest pestru stravu a nejedz tie umele vitaminy. su rozne nazory na to, nakolko dokaze nase telo skutocne vyuzit taketo preparaty. osobnu skusenost nemam, ale logicke mi pride, ze mozno ti z neho viac chuti alebo zadrziavas vacsie mnozstvo vody. ja by som sa ale na tvojom mieste az tak vahou netrapila, na to pride rec az sa babo narodi 🙂 😠
neries az tak velmi vahu, skor je dolezite ked priberas aby si myslela na to ze treba pokozke pomoct a natierat. Ja som pouzivala Bepanthen proti striam , super kremik pomaha , zmiernit napatie pokozky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
tak toto počujem prvýkrát v živote..že sa z neho priberá... osobne nesúhlasím 🙂