Ahojte nafarbila som si dnes vlasy na cierno pouzila som farbu s amoniakom. Som si to neuvedomila. Moze to mat nejake dosledky? Som v 2. trimestri.
Nie,mnoho bab sa v tehotensyve farby a ziaden problem.Ale skus pocas tehotenstva vymenit farbu za toner ak sa da.Okrem toho ze nie je skodlivy este aj vlasy si oddychnu a budu krajsie.Mne zacala davat cez tehotenstvo namiesto farby toner a uz som sa k farbe nevratila.Uz neviem co je to stiepenie koncekov.
na toto sú rôzne názory, ja som sa tomu radšej vyhla a dávala som si pre istotu len hennu, myslím, že toto je už jedno, ale už sa nefarbi radšej
Ahoj, podla mna to nasledky nebude mat...tiez som sa raz v tehotenstve nafarbila farbou s amoniakom, tiez takto omylom 😄 za chvilu rodim a babatko je ok. Od vtedy som sa farbila uz iba prilezitostne hnedym samponom bez amoniaku, henna mi nafarbila vlasy na oranzovo 😳 ale vela zien ma s hennou dobre skusenosti, mne nesedi.
urcite sa nic nestane vela bab sa farbi uplne normalne 🙂 ja si davam sice bez amoniaku ale to si davam aj mimo tehotenstva
Nevadi to nic, ale skor davaj inu značku ako syoss alebo palette.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Urcite nie. Ja som farbila v prvom tehu nic sa nestane