Farba s amoniakom v tehu

13. dec 2020

Ahojte nafarbila som si dnes vlasy na cierno pouzila som farbu s amoniakom. Som si to neuvedomila. Moze to mat nejake dosledky? Som v 2. trimestri.

evuska135
13. dec 2020

Urcite nie. Ja som farbila v prvom tehu nic sa nestane

nini1010
13. dec 2020

Nie,mnoho bab sa v tehotensyve farby a ziaden problem.Ale skus pocas tehotenstva vymenit farbu za toner ak sa da.Okrem toho ze nie je skodlivy este aj vlasy si oddychnu a budu krajsie.Mne zacala davat cez tehotenstvo namiesto farby toner a uz som sa k farbe nevratila.Uz neviem co je to stiepenie koncekov.

autor
13. dec 2020

dakujem ja som sa uz zacinala bat. Ked som zacitila tie vypary tak som si uvedomila ze je to zla farba. Uz davnejsie som ju kupila tak som ju chcela minut. Tak snad to dobre dopadne.

vondolina
14. dec 2020

na toto sú rôzne názory, ja som sa tomu radšej vyhla a dávala som si pre istotu len hennu, myslím, že toto je už jedno, ale už sa nefarbi radšej

katka281
14. dec 2020

Ahoj, podla mna to nasledky nebude mat...tiez som sa raz v tehotenstve nafarbila farbou s amoniakom, tiez takto omylom 😄 za chvilu rodim a babatko je ok. Od vtedy som sa farbila uz iba prilezitostne hnedym samponom bez amoniaku, henna mi nafarbila vlasy na oranzovo 😳 ale vela zien ma s hennou dobre skusenosti, mne nesedi.

1mina
14. dec 2020

urcite sa nic nestane vela bab sa farbi uplne normalne 🙂 ja si davam sice bez amoniaku ale to si davam aj mimo tehotenstva

lara909
25. jan 2021

Nevadi to nic, ale skor davaj inu značku ako syoss alebo palette.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre