Prosím vás, je vhodná táto farba na vlasy v gravidite? Som na začiatku 4 mesiaca, farbu planujem dat ako ombre daleko od korienkov
Mam tuto od syoss, ale ešte predtým ako som mala v plane sa farbiť, som zistila, ze na teste su 2 čiarky 🙂
Ďakujem za rady.
v DM maju perfektnu farbu. Je to ich znacka, tak ti nenapisem presne nazov, ale ja som nou farbila vlasy pocas celeho tehotenstva. Skus pohladat. Je bez amoniaku, zápachu a neviem coho este. Fakt odporucam 🙂
Odporucane je nefarbit vlasy pocas tehotenstva, nielen kvoli tomu, ze farbu mas na pokozke hlavy a chemia ide dnu, ale ani kadernicky velmi nechcu farbit prve mesiace, pretoze (asi pre hormony) tie farby mozu chytit uplne inak, aj keby to bola rovnaka farba, co pouzivas roky. Este by som pockala, ja som dala az teraz v 6.mesiaci,aj to len melir, nejde ku korienkom, tak to asi nie je az take zlo, no keby som nemala o 2 tyzdne svadbu, necham tak a dam si az tesne pred porodom. A tusim, mozno sa mylim, ci tie syoss nie su amoniakove?
@dmk_1 no ja si nechcem teraz farbit, minimálne o mesiac. Ale už hladam informácie ohľadom tejto témy, osobne sa nefarbim ku korienkom a k pokožke hlavy, ale niekolko cm od nej na styl ombre 🙂 preto sa pytam.
Jaaj, tak to je ine, ze uz mas zosvetlene, len farbu na ombre. Tak to je podla mna v pohode, aj ta farba z DM, co pisala vyssie, tu som raz mala a bolo to ok. Len si pozri, ci fakt nie je ta syoss amoniakova, viem, ze jedna znacka je, ale uz neviem ktora.
@mamamasama táto asi bude minimálne nejakým dielom. To je škodlivé, keď i amoniakova sa da dalej od pokožky hlavy?
Pretoze nerozumiem sa tomu vôbec 🙂
Ďakujem srdečne za odpoveď
Ja som si farbila normálne 🙂 keby že som mala len odrasty tak vydržím ale mám šedivé a to mam25r. Takže ja som farbila každý mesiac počas tehu 🙂
@simonka15513 a normálnou farbou z drogerie alebo u kadernícky? 🙂
Je to blbosť... Koža nie je špongia... Použi farbu bez amoniaku... Keď pôjdeš ku kádernicke, tak pokiaľ je to profesionálka, a povieš jej, že chceš farbu bez amoniaku, tak ti ju dá... Ja som sa sama zafarbila farbou Matrix color sync 1:1 s vyvíjacom, dá sa to objednať na notino alebo bezvavlasy...
Iba sa nevyznám (vyššie, popis z farby) či obsahuje amoniak, nakoľko ma popis ako i farby syoss bez neho.🙂🙂
Ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj ja som sa bála používať aj šampóny farebné ale neuškodí ti to hlavne na začatie tehotenstva no skôr mne osobne by vadilo ako by mi farba chytila a znovu farbiť ja som si tiež tak farbila ombre ale nebola som ešte tehotná a pokiaľ nebudem mať šediny ani nechcem farby vidieť podľa si to zbytočne výhodene peniaze 🙂A k tomu som teraz tak ako ty 🤰 takže ďalší dôvod...☘️