Dobrý deň prosím vás radu.
Čakám 3 babo a fajčím z 8 cigariet som šla na 4. Pri oboch deťoch som fajčila nieje im nič ale aj tak chcem radšej prestať.....
Ako z tým skoncovať úplne niake Rady, bylinky....
Dakujem krásne za odpovede 💛
@bambulienka25 aj ja som len človek.... A to je choroba že som zdrav. sestra.... Lekár nefajčia alebo čo... Pýtala som si radu nie buzeracie.
Chcem radu podľa skúseností...inych mamičiek ktoré majú skúsenosti a je to overené. Nie som gynekológ
@mischell333 ja som prestala zo dňa na deň. Bolo to náročné ,ale zvládla som to. Skús vyhodiť všetky cigarety čo máš a možno to pôjde aj tebe.
Tak toto určite nie,prepána,sekni s tým okamžite 🤦veľa žien prestalo zo dňa,na deň keď zistili,že sú tehotné. Dáš to aj ty
@mischell333 hneď som prestala pri prvom aj teraz... fajčím roky ale v tehotenstve pre mňa nebolo ťažké prestať treba si určiť priority bylinky ti asi nepomôžu musíš chcieť prestať
za peniaze na cigarety mozes kupit nieco detom…a ak ti takyto dovod nestaci, aky bordel sa dostava tvojmu babatku. zeny sa tu casto pytaju blbosti ako ze ci mozu v tehotenstve sprej s morskou vodou alebo jest kukuricu…a ty hulis, ved co, starsie deti su ok, aj toto bude, nie? matka roka!
@vitriolka veď sa ukľudni sú ženy čo fajčia,pijú,fetuju. Ona sa aspoň snaží. Tebe môže byt tak akurát jedno kam svoje Eura dáva. Slušne sa opýtala, načo ju hneď titulovať na matku roka🤦♀️
Ak ty nebudeš chciet prestať tak ti nepomôžu ani bylinky ani nič … ja som prestala proste cez Vianoce …reku idu sviatky tak nech nechodím stále von postavat 😒
V tomto prípade máš "smolu", že nemávaš ranné nevoľnosti. Na cigarety by si ani nepomyslela
@bambulienka25 áno ale to nieje z fajčenia
@mischell333
Ako vieš z čoho to je?
@yoxinka príčinu my nepovedali neviem ale z fajčenia to určite nieje
...to musíš byť gynekológ,aby si vedela,že fajčenie sa v tehotenstve neodporúča?
@bambulienka25 neverím,že táto osoba je zdr.sestra...
@mischell333
Tak to fakt si neviem predstaviť na základe čoho to môžeš s takou istotou vedieť 🤷♀️.
@bambulienka25 prosím tak toto si vyprosim
https://www.solen.cz/pdfs/ped/2018/03/09.pdf
odborny clanok, ziadne kecy.
ak ti po tomto neprejde chut, tak uz neviem…
Nie dámy toto je semila001 alebo Kristina100 alebo kikuska111 a kopec ďalších nickov, ktorá sa chcela vrátiť do Číny kde žila kým ju jej frajer nenabuchal. Pod tým nickom tu skúšala už aj pýtať peniaze na plienky na jedlo atď. a všetky nicky jej boli zrušené.
A idem jej nahlásiť aj tento.
@bambulienka25 viem ze to nemá z toho keby mal už po narodení by bolo zle takže si to vyprosujem.
Sto ľudí sto názoru takže vás chápem aj ten váš názor na to 🙂
@lesana25 tak toto si vyprosim takéto nepravdy šíriť o mne.....
@mischell333 a ešte čo všetko si prosíš, povedz mi.
@lesana25 chcela som len radu nič viac...
@mischell333 admini si ta už preklepnú, nič viac 😘
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?