Fajčenie v 19. týždni

lily_279
12. jan 2022

Dobrý deň. Viem, že podobných tém tu je veľa. A takisto viem, že je to odo mňa maximálne nezodpovedné, ale aj tak sa opýtam. Som v 19. týždni tehotenstva. Odkedy som zistila, že som tehotná obmedzila som fajčenie z cca 15 cigariet denne na 3-4. No teraz chcem prestať úplne. Myslíte, že to má ešte nejaký význam alebo je neskoro? Ďakujem za každú rozumnú odpoveď.

zienka966
12. jan 2022

Určite nie je neskoro.
Zle by bolo aj keby si zo dňa na deň prestala uplne fajčiť.
Toto je v poriadku a držim palce 🙂

romea
12. jan 2022

@lily_279 určite to ma zmysel aj ja som tak prestala, gynekológ mi povedal, že ak prestanem zo dňa na deň ako tuhý fajčiar, že to bude ešte horsie

lachipie
12. jan 2022

Veď vždy to má význam. Úspora peňazí, je to dobre pre zdravie teba aj dieťata...

selest
12. jan 2022

Pravdaze to ma vyznam. Dieta sa stale vyvyja a potrebuje "dychat"

selena_luna
12. jan 2022

Ja som prestala zo dna na den ( 2x lebo 2 tehotenstva) 🤷‍♀️ proste mi to nedalo vedela som ze tym ublizim dietatu. Boli casy ked padli 2 krabicky denne, pred zistenim tehotenstva jedna....ale nikdy nie je neskoro, vzdy je dobre ked prestanes. a ked si precitas viac o tom moznom dopade na plod aj teba prejde chut. Obcas by som si zapalila ( a dala dvojitu whiskey) 😂 ale radsej chcem dieta.

akbara77
12. jan 2022

@lily_279 všetko sa.da...ja.som živý príklad...nefajčím.uz 5.rokov.a bola.som závislá.Ked to.nedokazes kvôli sebe, tak.boli bábätku...nezaslúži si to

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
juliet86
12. jan 2022

@lily_279 ma to vyznam. podporujem ta v tom. vela stastia. kazda cigareta je ako priskrtenie pupocnej snury drsim palce vela stastia

nikapuggioni
13. jan 2022

@selena_luna napodobne. Ja denne vyfajčim okolo 15-20 cigariet. Akonáhle som zistila ze som tehotná mala som posledne 3 cigarety tie som dofajčila a ďalšie si už nekúpila. My sme sa snažili o baby 4 roky takže bábätko bolo silnejšie ako nejaké cigarety 🙂

luluska1234
13. jan 2022

Čo je zle na tom prestať fajčiť zo dňa na deň 🤣🤣 čo je to za blbosť.. ja som zistila v 5+3 že som tehu a hneď som s tým sekla pred tým som fajčila 9rokov.. či čo teraz som mala postupne prestavať fajčiť 5tyzdnov či jak? Takéto sprosté rady gynekológov 🤦🏼‍♀️ o niektorých pochybujem že sú odbornici

kendova_anna
13. jan 2022

Nikdy nie je neskoro a uz ked si ten pocet dokazala tak zredukovat, tak ich dokazes aj uplne obmedzit neboj. Len to chce proste silnu volu a odhodlanie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre