Ahojte , aktuálne som začala 22 týždeň , no celé dni som extrémne unavená. Doma mám ďalšie dve deti ale nedokážem s nimi vykonávať žiadne aktivity lebo proste nevladzem nechce sa mi , do všetkého sa nútim. Niečo urobím napríklad navarím, musím si ísť oddýchnuť. Ráno sme vstali , chvíľu som mala energiu a o 10tej som už bola ako zdochlina. Pospať si pri nich je extrém nehrozí . Posledné odbery krvi cca pred mesiacom som mala v poriadku. Dr nevravela žeby som mala nedostatok železa. Ale napadlo mi toto ako možnosť či mi neklesli železo … alebo je to v tomto týždni normálne?
vyskusaj zvysit prijem horcika 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
pri prvom som tiež mala takéto unavové stavy a všetko bolo v poriadku, ja som zaspavala pri písani, normálne som tak zalomila že som si čelo buchla o stôl počas písania
skoro mesiac a pol som totálne viac prespala ako bola hore určite, jediné štastie že to bolo prvé, zvláštne že pri dalších som vôbec takýto stav nemala
a ak som mala niečo urobiť tiež takto s prestavkami, prešlo to neskôr ale uprimne neviem v ktorom mesiaci už