Ahojte. Je normálne, ze v 22tt este necitim.ziadne pohyby??? V 20tt som bola na tom velkom ultrazvuku, vsetko je v uplnom poriadku, aj dr sa ma vtedy pytal, ci uz citim pohyby, ja ze nie. On ze nevadi, ze to príde. Lenze uz ubehli dalsie 2 tt a ja stale nic necítim. Kedy ste zacali cítiť niečo vy?
@evinkakub neboj sa ak povedal lekár, že to je ok tak je a možno sa aj sem tam pohne, ale v tom čase nie si úplne v kľude nemusíš to postrehnúť 🙂
@mkatkam presne toto. Ze som si myslela ze mi travi, ale je mozne ze to budu pohyby. Ja zacinam 21 tyzden, placentu mam vpredu a aj jemnu tukovu vrstvu 😅 tak pocitam ze na ozajstne pphyby si este pockam.
@evinkakub ja som pri prvej mala placentu spredu a aj pohyby som cítila až niekedy v22 -23tt alebo možno aj neskôr nepamätám si presne. Ale tie pohyby keď už boli, boli take tlmenejsie, ani veľké kopance som nejak necítila,skôr iba take prevalovanie. No a teraz som v 18tt a tiež zatiaľ nič.
pri prvom mi to tiež dlhšie trvalo...
Dakujem baby, ukludnili ste ma....
Dakujem velmi pekne za vsetky reakcie😊😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@evinkakub prvé teh9tenstvo? Placenta vpredu/vzadu? Si stihla?