Emitex zavinovačka do autosedačky - skúsenosti?

matulik212
23. sep 2018

Ma niekto skusenosti so zavinovackou do autosedacky/vajicka znacky emitex?

37373
23. sep 2018

@matulik212 Ano ja mam. Bola som velmi spokojna, aj po oprani bola pekna.

matulik212
autor
23. sep 2018

@37373 ale neda sa to vyuzit ako fusak do kocika vsak?

37373
23. sep 2018

@matulik212 Mozete to samozrejme vyuzit aj do kocika. Ja som mala zavinovacku na prechodne obdobie, ale na zimu odporucam klasicky fusak.

rakywanda
23. sep 2018

@matulik212 ja som mala fusak a bol super.

matulik212
autor
23. sep 2018

@rakywanda ale do vajicka fusak nenapcham co?🤷‍♀️

daakotaa
23. sep 2018

@matulik212 spokojná...

rakywanda
23. sep 2018

@matulik212 to nie, ja som ho mala v karicke, spodná časť sa dala odzipsovat, oprať od topánok

zuzka1902
25. sep 2018

@matulik212 ahoj. Ja mám doma prechodný fusak zn. Emitex. Najskôr som ho založila do autosedačky, prevliekla bezpečnostné pásy a už som ho nevybrala, kým som ho nedala oprať 🙂 trošku pretrčal z autosedačky, ale bolo to v pohode. keď deti podrástli tak som ho preložila do športového kočíka a tiež som ho stále nevyberala, založila bezpečnostné popruhy, vybrala iba keď to bolo nutné...Dá sa povedať, že fusak rastie s dieťatkom pomaly od 0-4 rokov. Kým je babätko malinke, spodná časť na nožičky je preložená, keď dieťatko podrastie spodnú časť prevrátiš a fusak používaš ďalej. Mám ho už 6 rok je stále krásny a teraz na jeseň založím do športového kočíka a 3 dieťatko sa v ňom bude hriať, x-krát pratý, trošku žmolky, ale mne to vôbec nevadí. V našej rodine som ho kupovala ešte asi 3-4 maminkám, tiež sa im páčil, určite odporúčam skôr prechodný fusak ako zavinovačku 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre