Druhý trimester a stále neviem, z čoho mi bude zle.

olivia2001
17. nov 2019

Ahojte baby ako je to možne že mi je zle aj s ovocia ? Zjedla som mandarinku a hned som ju aj vyvracala, už fakt neviem čo to je že ešte aj s ovocia mi je tak špatne 🙄🙄

paulinkaa2
17. nov 2019

@olivia2001 ja som.vracala do 8m. Parkrat aj v 9. Raz to jedlo sadlo a na druhý krát nie. Ja som mala horšie aj to ze ma nadrapovalo ale nevracala som. To bolo horšie

olivia2001
autor
17. nov 2019

@paulinkaa2 ja všetko čo zjem hned vyvraciam, ešte aj s niektoreho ovocia, doktor povedal že je to normalne ale neviem či je to normalne ked hned všetko ide von.. A jasne aj mna nadrapuje, a už ma to aj boli, občas ma tak pychne v pravej strane pod bruškom ..

simafal
17. nov 2019

@olivia2001 mne na začiatku trhu všetko čo som zjedla išlo aj von našťastie v druhom trimestri sa to usalilo ale bolo mi zo všetkého zle na nič som nemala chuť

evalin88
17. nov 2019

To je asi individualne, mne napr. nebolo zle z nicoho a kolegyna v tehotenstve nemohla ani citit varenu zeleninu, vzdy s nami obedovala vyprazany syr, inu kolegynu zasa v tehotenstve napinalo prave z vyprazaneho. Mama mi vravela, ze ju zasa,ked cakala mna z vone zubnej pasty: pracovala v AB kozmetike. Pasta sa tam vyrabala, cize hned ako prisla do prace, bezala na WC. Kazda sme ina 😁

olivia2001
autor
17. nov 2019

@simafal dufam že každu chvilu to prejde aj mňa lebo už fakt to nezvladam je to hroznee🙄

olivia2001
autor
17. nov 2019

@evalin88 ja tiež nemôžem citit nič, žiadny pach ani varenia ani vonavky parfemi a tak, aj ked do obchodu idem musim utekat von a potom zas ist lebo hned ma napina🤣 takže fakt ja to mam tažke😀

simafal
17. nov 2019

@olivia2001 no držím palce viem o čom hovoríš

olivia2001
autor
17. nov 2019

@simafal Dakujem už nech to mam za sebou🤐😀

evalin88
17. nov 2019

@olivia2001 mne snrdeli cigarete a vela ludi po hromade, napr vinobranie, hody a masove akcie boli utrpenie, vzdy som stala radsej bokom

olivia2001
autor
17. nov 2019

@evalin88 to ano tiež nemozem citit cigarety ani nic take😑 dufam ze ma to uz prejde a ze ma to nebude držat do 9mesiaca😑🤣

mariah0307
17. nov 2019

@olivia2001 mna nadrapovalo z arielu :D.. a z muzovho old spice... A zila som na donaskach jedla, obed som zuzlala po častiach, a jedlo co som navarila s nejedla... Nevracala som stale, len rano ;)... Ale vkuse mi bolo zle, navracanie... Nejak po 4 mes ro ustalo ;).. a.mne nepomahalo nič co sa dalo vyskusat....takze len vyčkať ;)

olivia2001
autor
17. nov 2019

@mariah0307 no musim veru iba vyčkat lebo ani mne nič nepomaha🤣😑

babyfrog
17. nov 2019

@evalin88 tvoja mama robila v AB kozmetike? Aj moja mama 😉

babyfrog
17. nov 2019

@olivia2001 aj mňa stále nadrapuje, vracia sa mi žlč sro hrdla.... Občas aj ráno vraciam...najhoršie je ísť potom do práce...v autobuse sa len modlím aby som sa nepovracala... Som v 14 TT som myslela že už to.prejde ale zatiaľ ani moc niw

olivia2001
autor
17. nov 2019

@babyfrog je to strašne fakt, mne škodi ešte aj vzduch vonku aj stoho mi je zle 🤥

babyfrog
17. nov 2019

@olivia2001 mne práveže čerstvý vzduch pomáha..a Coca-Cola...i.ked už ju dlho nepijem ale teraz popijam ukludnuje mi to žalúdok..a hlavne je lepšie zvracať plný žalúdok ako prázdny iba žlč....

majusska202
17. nov 2019

@olivia2001 môj prípad pri druhom tehotná nič mliečne som nemohla a cukor žiaden ani ovocie totoalne nič ☝️ zelenina tiež páse keďže mlieko nič takže ani syr. Jedla som len pár jedel z ktorých mi nič nebolo. Vracala som niekoľkokrát bolo som dvakrát kvôli tomu v noci pomohol až pôrod

olivia2001
autor
17. nov 2019

@majusska202 ja by som radsej isla do nemocnice na infuziee alebo nieco 😶😶

olivia2001
autor
17. nov 2019

@babyfrog ja tiez pijem coca colu ale potom som do rana hore🤣

majusska202
18. nov 2019

@olivia2001 tak povedz doktorovi. Ale zas ťa nemocnica ti nepomôže bohvie ako. Mne sa tak na týždeň uľavilo. Ale si pýtaj od neho torecan čipky. Mne to veľmi pomahalo a samozrejme také že Pepsi a tehotenské lizatka

black_olive
18. nov 2019

@olivia2001 Pri nevoľnosti skús jesť kyslú kapustu, mala by utíšiť nadmernú kyselinu v žalúdku, poznám ženy, ktorým to pomáhalo.

olivia2001
autor
18. nov 2019

@black_olive určite vyskusam Dakujem😊

olivia2001
autor
18. nov 2019

@majusska202 uz som sa pytala do nemocnici a povedal ze nie ze je to zbytocne tak potom sa cuduje ze babo je male no nema scoho rast lebo hned vsetko vyvraciam tak neviem no...

majusska202
18. nov 2019

@olivia2001 AV kolkom si lebo riešiteľné to je vraj po cca 4 mesiaci tak mne tiež vraveli že mám malé obidve deti aj mi posúvali termíny.dokonca keď sa mala narodíla tak tvrdili že je hrozné mala ze nemala ísť ešte na svet. Chceli ju daj aj do inkubátora lenže všetky výsledky mala ok a sama sa vypýtala na svet

olivia2001
autor
18. nov 2019

@majusska202 som v 4mesiaci, uz aj mne posunul termin ale iba o tyzden, tak uvidim ked pojdem na poradnu.

majusska202
18. nov 2019

@olivia2001 mne posunuli o hodne a mala išla dosť skoro. Pozri sa ak vracia 5-6 krát za deň tak to riešiť lebo vtedy mi primar povedal že je to dôležité ak si schudla tiež to ries. Ale hovorím ti v nemocnici zázraky nečakajte. Ja som im obvracala aj pôrodnú sálu a tým dňom to skončilo.

olivia2001
autor
18. nov 2019

@majusska202 ja som shudla 7kg od kedy som tehotna, budem to musiet riesit asi ozaj inak.

majusska202
18. nov 2019

@olivia2001 tak ja som 14 schudla. Ale hovorím doktorka to riešila až po 4 mesiaci a ked som v nemocnici povedala že on 5-6 krát vracala tak vraj to je menší problém

olivia2001
autor
18. nov 2019

@majusska202 strach toto, velmi by som chcela byt taka tehulka ktora nema taketo problemi..

majusska202
18. nov 2019

@olivia2001 neboj sa viem o čom hovoríš ja som stále plakala že chcem byť ako tie ženy čo hovoria že je to najkrajšie obdobie pre mňa to nebolo ja som povedala že je to najhoršie 9bdobie ženy a materská je tiež pre mňa čistý horor

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre