Ahojte môžem sa spýtať je normálne keď začínam 2 mesiac a cítim sa ako keby som tehotná ani není
Nevoľnosti mam síce ale vždy ráno a aj citlivé a hrozne boľavé prsníky ale inak nič viac 😐cítili ste sa tak ? Keď ste boli 2 mesiaci? 😒❤
Do 10 týždňa som ani nevedela, že som tehotná, potom so 4 mesiace zvracala prvú ligu.
Nevolnosti zacinaju priblizne v polovici az koncom druheho mesiaca, tak si to uzivaj, ale prajem ti aby ani nezacali🙂
@annieduky235 Ahoj, ja som ani nevracala nikdy a to som 3 krat tehu ☺️
Ja som zvracala za cele tehotenstvo zatiaľ raz a už som v 8 mesiaci tak dúfam už ani nebudem 🤞😅… buď rada, užívaj si to a neboj, to že sk tehotná si ešte “užiješ” až až hlavne ku koncu
@annieduky235 som v 29tt a od zaciatku ani neviem, ze som tehotna. Ziadne nevolnosti, hlad, unava, chute a pod. Budte rada, ze ste vo forme😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@annieduky235 paneboze bud stastna 😅 mne zacali nevolnosti az koncom 2 mesiaca a to take ze som sa citila ako keby som mala poriadnu opicu 😅 cize este mozu prist..uzivaj ze zatial nie je az tak zle..a moznk ani nebude aj take zeny su 🙂