Drobec má 8 cm v 16. týždni

d_i_c
7. júl 2013

Chcem sa opýtať či je v pohode keď náš drobec má v 15tt 8cm ... na internete som našla že v tomto období by malo mať skoro 12cm

anieli_1
7. júl 2013

@d_i_c podla mna keby nebolo tak ti dr povie neboj každé sa vyvíja inak a možno to je merane len po ritku 😉 nestresuj škodí to bábu 🙂

anjelicek26
7. júl 2013

@d_i_c - tych 8cm je v norme, na dolnej hranici, ale uplne v poriadku...

barbara088
7. júl 2013

mozno to bude dievcatko,byvaju mensie
🙂

katrinka8
7. júl 2013

Rozdiel moze byt aj v tom, ze podla datumu PM si v 15tt, ale v skutocnosti (podla skutocneho pocatia) je to menej 😉 Mne to pri dcerke tak vychadzalo, ze mala iny "vek" podla PM, iny podla sona a uplne iny podla prvych pohybov, vsetko to bolo s rozdielom tyzdna - a podla toho som mala aj 3 terminy porodu, pricom sa netrafila ani do jedneho (vsetky mala skorsie), nakoniec sa narodila na 10. den po termine urcenom na zaklade PM (tie ostatne 2 terminy mala urcene este skor ako tento). Neboj sa, keby nieco nebolo v poriadku, dr. Ti to hned povie.

barbara088
8. júl 2013

no aj to moze byt co pise katrinka8 ja mam urceny termin podla velkosti plodu,cize som v 16tt.a podla PM by som mala byt 19tt.menstruacny cyklus mam 60/90dni...a skus si odmerat babetko na foto kolko ma od hlavy az po zadocek som namerala skoro 12cm

tajkazanova
14. aug 2013

Ked doktor nič nepovedal že by bolo zle tak je všetko oki my sme v 17 týždni a meriame niečo cez 17cm a krásne nám bolo vidno kostičky na nožičkach 🙂

miska1988135
22. aug 2013

ahoj, aj moje je také malé a tiež som v 15tt + 2 dni 🙂 vraj je to v poriadku 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre