Dovolenka pri mori a kúpanie v mori počas tehotenstva

fallenkaa
16. máj 2022

Baby sú nejaké špeciálne opatrenia v tehotnosti pri kúpaní v mori?
Prezliekanie suchých spodkov? Menej času vo vode?
Viete mi dať link na tie špeciálne tampóny do bazénov?
Ďakujem

danyelia
16. máj 2022

Ahoj, ja som bola v tehotenstve pri mori 4x a fakt nič mimoriadne som nedodržiavala a všetko v pohode...ale jasné, že som sa nevypekala na slnku tak ako bežne, poriadne natretá ochranným krémom, slnko na striedačku so slnečníkom...

amelie2017
16. máj 2022

Prve tehotenstvo od maja do konca oktobra kazdy den v mori, ziadne speci opatrenia. Rodila som v decembri. Druhe tehotenstvo od maja do jula kazdy den v mori, jeden den som sa este kupala a druhy isla rodit. Tiez bez nicoho.

stanulienkat
16. máj 2022

Akurát neprechladnúť, keď budeš dlhšie na deke tak si daj suché plavky. More je jedna z najvhodnejších vôd na kúpanie všeobecne, je tam slaná voda, nemala by si dostať mykózu ani inú pliagu.

berilka
16. máj 2022

Skôr by som si dávala pozor na slnko. Teda neprehnať to pridlhým pobytom na priamom slnku, súhlasím s tým ako píše aj danyelia 🙂 želám všetko dobré

nikapuggioni
19. máj 2022

Ja žijem pri mori a keď som bola tehotná kúpila som sa v pohode. Používala som tehotenské tampóny. Jedine ci mo môj lekár stále hovoril aby mi priame najslnnejsie slnko nesvietilo na bruško. Takže som mala vždy malý mokrý uterák cez bruško a potom neskôr som si kúpila jednodielne plavky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre