ahojte...kupila som si odposluch srdiecka, kedze vzhladom na moje skusenosti (3x MA) sa velmi bojim o babo...chcem sa opytat, ci neviete ako casto ho mozem pouzivat a ci neuskodi nejako babatku??? ak s tym mate niektora skusenost dajte mi vediet dakujem 🙂
nemala som ho doma, ale pri prvej som prelezala cele tehu v nemocke a srdiecko babätku kontrolovali doplerom rano, naobed aj vecer kazdy den 😉
@livocka21 ahoj ja to mam doma, tiez som si to kupila, aby som nebola v strese , lebo som mala 1MA a proste som zas nechcela prist k Dr. a nic na sone a sok, tak som si ho kupila pre pokoj v dusi a naozaj mi to pomahalo, najprv som sa snazila tak raz za 3-4dni pocuvat, ale ked som bola na PN tak som bola sama doma a potom, ked uz sa lahsie hladalo som ho pocuvala raz denne velmi kratko, len ci je tam, velmi ma to ukludnovalo 😉 Teraz ked uz citim pohyby tak nepouzivam, stacia mi pohyby 😎
Babatkam to neskodi, keby si to pocuvala nejak ze veeelmi casto a veeelmi dlho tak ich to moze skor rusit
A kde to môžem kúpiť ??
@livocka21 my sme pocuvali 2-3x do tyzdna, potom uz kopkal a nebolo treba tak casto 😉
ja som pouzivala dopler zo zaciatku.Teraz ked uz citim pohyby tak ho zapnem len obcas a to len preto,ze dlho nekopka a hned dostanem taky silny kopanec od mrnuska,ze dopler okamzite vypinam 😀 😀 😀 Uz mu to vadi.
Baby a stalo sa vam niekedy ze ste srdiecko nevedeli najst? Lebo ja som ho vzdy zatial nasla a dnes poobede sa mi vobec nedarilo tak to je potom iny stres...som teraz v nejakom 13-14tt
nemá niekto ten odposluch na predaj???? mala by som zaujem
ahoj ja som mam tiez od 9tyzdna....pocuvam iba ked sa mi nieco nezda a to iba na 2/3min.niekedy ho najdem hned inokedy to trva dlho...kupila som na nete novy na stranke brendon za 31eur
@barbara088
Ahoj, maš tento?
http://www.brendon.sk/Products/Details/22361
A počula si tlkot srdiečka už od 9 tého týždňa?Píšu že až od 12 týždňa. alebo máš niečo iné?
ahoj lucky...ano mam presne tento a pocula som od 9 tyzdna sice som to dost dlho hladala ale teraz uz to ide jednoduchsie
kočky ak by ste mali zaujem,mám na predaj úplne nový 🙂
@addrianna00 za kolko predávas? 🙂
@andy57 uz ho nemam ☹
Baby ak by ste mali zaujem ja mam doppler kt.uz nepouzivam.
Ahojte dievcatá 🙂 máte niektorá na predaj doppler ?
Ahoj, ak sa mozem opytat odkial si kupila doppler ?
Vdaka za odpoved 🙂
Ahojte... Nema niekto na predaj? A neskodi to babetku?
@adulka691 vôbec to neškodí. Pýtala som sa môjho gynekológa. A kupit si ho mozes iba za 31,90 aj so sluchatkami, 2CD a gelom cez www.angelsounds.sk
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, ja som ho tiez mala. niekde pisu par minut denne, niekde par minut tyzdenne. ja som tych par minut tyzdenne skor, iba ked sa mi nieco nezdalo. a odkedy som citila pohyby, tak uz som to pouzivala len malicko - to ako ich citit, je presnejsia metoda na zistenie, ci je babatko v poriadku. drzim palce a prajem prijemne tehotenstvo.