Doktor mi oznámil, že to bude chlapec

sonapetrovicova
7. máj 2023

Bola som u doktora gynekológa som druhom trimestri . Mám dve deti toto bude tretie mám dvoch chlapcou keď že sme túžili po dievčatku tak sa nám pán doktor oznámil že to bude chlapec nemohla som uveriť keď že sa necítim na chlapca . Zo začiatku mi bývalo veľmi veľmi zl bola som na Tom strasne ako keby som mala dušu vypustiť za deň som šla zvracať aj 5/6 krad pred mesiacom sa mi to celé zlepšilo u chlapcou som to tak nemala bolo mi fajn celkom . A na tvári som bola celkom pekná . No pri tomuto mám od začiatku pokožku zlu pupunce stále sa mi nie čo na tvári nove objavy . Moste mi poradiť vás na zle na to . A je možné aby pán doktor zmeral bábätku pindur ? V 22 trimestri ??

8aslan147
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terina25
7. máj 2023

@sonapetrovicova 22 trimester?😲

sonapetrovicova
autor
7. máj 2023

@8aslan147 áno viem . Len každý hovorí inak . Len som chcela radu nič viac ale v daka

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucia147852
7. máj 2023

Ja čakám ďalšiu babu a cítim sa úplne inak ako v prvom teho. Takže toto naozaj neni výpovedna hodnota. Že sa mýli v 22tt je naozaj mala šanca, ak tam raz už tie guľky videl

sonapetrovicova
autor
7. máj 2023

No aj ja si to mislim len us dvoch chlapcou máme tak som bola kúsok sklamaná . Ale som v dacna zas že je zdravé a nie sú komplikácie . Keď že sme túžili po dievčatku tak nám povedal že chlapec . Len som ešte nepočula otom aby pán doktor zmeral pindur a to som us počula kade čo

nikaeli
7. máj 2023

Nám na 3x potvrdili dievčatko a až posledný veľký ultrazvuk ukázal opak. Na margo tváre - mám aj dcéru, aj syna a pri oboch sa mi krásne vyčistila pleť.

sonapetrovicova
autor
7. máj 2023
226lenka
7. máj 2023

@sonapetrovicova nemyslela si 22.tyzden? Trimestre máš len 3

sonapetrovicova
autor
7. máj 2023

@226lenka áno

domkakvet
7. máj 2023

@sonapetrovicova podla pleti by malo ist o dievca, ale pochybujem, ze by sa v tomto pomylil, no kazde tehotenstvo je ine, aj ine priznaky.

h2
7. máj 2023

@sonapetrovicova Veľmi dúfam, že si z nás len robíš srandu a nemyslíš to, čo si napísala, vážne! 🙏

nika23t
7. máj 2023

@jj298 toto muselo byt ťažké písanie 🤣🤣🤣

sim_mi
7. máj 2023

Tak aj ja som uz teraz pocula kadeco - ze zmeral pindur 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

sonapetrovicova
autor
7. máj 2023

@sim_mi fakt to mislim vážne nerobím si srandu preto sa pýtam či ste to us počuli ten doktor je celi čudný nechápem a ešte mi povedal že ešte také bábo nevidel aby ukazoval takto často pindura že vraj bude betar neviem či si uťahoval zomna ale ako to mislel

sonapetrovicova
autor
7. máj 2023

@nika23t prečo ?

martinkatinka
7. máj 2023

Pri stvrtom uz mas sancu 50% ze to bude dievča 😉

sonapetrovicova
autor
7. máj 2023

@martinkatinka 😂😂 no nie odrodim šťastlivo a hlavne nek je zdravé to je najdôležitejšie a idem na danú . Ani toto tretie nebolo vôbec na pláne mali sme v umisle dať preč . Ale sme sa rozhodli že si necháme . Tri detičky stačia dnešnej dobe a hlavne v zlej dobe . Prajem takým ženám čo nemajú deti a strašne chcú mať a túžia mať . Nek majú také . Nek im Boch pozehna 🙏🙏🙏

kris_tin257
7. máj 2023

Ja nechápem ako môže niekto takto písať, to aby si človek prečítal niekoľkokrát aby pochopil 🙈 grammar has left the chat

sonapetrovicova
autor
7. máj 2023

@kris_tin257 nemusíš čítať čo mu nechápeš prosím ťa písala som to na richlo a klávesnica mi blbne . Nemusíš sa vyjadrovať. To aby si človek dával pozor na veľké písmená čiarky bodky mäkčene atď .. ja nechápem čo ste to poniektorí ľudia v setko vám vadí a v setko viete skritizovať ešte aj posratu správu . Us je škoda a smutné aj nie čo napísať a poprosiť o radu . Kto chce si prečíta a vyjadrí sa poradí a kto nie nek si to nevšima . Čo je na Tom nepochopiteľné pre boha .

gladys_07
7. máj 2023

Klavesnica mi blbne 😂😂 svina zakerna, prepisuje „y“ na „i“ 😅

sonapetrovicova
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
11beautygirl11
7. máj 2023

@sonapetrovicova Hadam by si mohla aj skončiť. Ten komentar so svinou bol mysleny na klavesnicu. Ale hlavne, ze cakas tretie…jednu normalnu vetu nevies napisat…vzdelanie ocividne netreba

gladys_07
8. máj 2023

@sonapetrovicova aj by sa ma to dotklo, keby si nemala v jednej vete tri chyby

nikoletta1712
8. máj 2023

@jj298 Prepáč, ale nedá mi to…To si schválne napísala s tými chybami?Prosím, napíš, že áno🙏🏼…

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalienka12
9. máj 2023

Takuto gramatiku maju ziaci co skoncili 5 tried ludovej, viac im ich IQ nedovolilo. Ale aj pre takych slnko svieti, aj taki sulozia a bohuzial plodia deti.

mysiacik28
11. máj 2023

Ach. Tak velmi by som si priala aby toto pisalo len nejake 10rocne dieta ktore si robi srandu a nie zena ktora sa nozaj rozmnozuje…

beata_k
11. máj 2023

@mysiacik28 Uz si zrusila ucet.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre