Poradte mi prosim, cakam dievcatko a potrebujem vybrat 2 mena, ktore by spolu ladili a boli by menej frekventovane, nie velmi tradicne. Hladam inspiraciu lebo sa neviem dopracovat k ziadnemu menu.
Ak chcete dat dve mena jednemu dievcatku tak Elizabeth Ester, Eleonor Jazmin su pekne a ajk sebe ladia aspon podla mna 😊
Klara? 🙂
Klara je velmi karmicky zatazene meno, to by som nedavala..@sisulia
My mame Tamarku, uzasne som spokojna s tym menom, vies oslovit milion sposobmi.. k nej sa hodi vela mien.. napr.Simonka, Adelka, alebo Terezka, alebo aj dnes uz menej pouzivana Katka... hocijake..
Mne sa paci aj Stella
prosím dajte si hlavne také meno, ktoré sa bude hodiť aj ku vašemu priezvisku. Hodne mamičiek na to zabúda, aby sa nesmiali, ked bude väčšie.
My máme nemecké priezvisko a ja som tiež z časti nemka a pre dcéru sme vybrali aj také krstné meno. U nás Juliana, my sme dali Julianne. Spontánne sme sa na tom zhodli s mužom. Ešte máme doma Jozefa a Jonáša.
@acissej1995 fiha, to by mi nenapadlo, zapisujem do vyberu, dakujem🙂
Olívia Silvia... Ella Bella
Vendulína Valentína....Klementína Karolína ...
Jazmina Jastina/Justina
Emma a Ella
Ja mám Danielu Zdenku a Olíviu Annu
@adkalu Izabela Anna. Keby sme mali dievčatko, určite by sa tak volalo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@adkalu Prečo dve, ktoré by ladili? Chcete dať dcérke dve mená? Ak stačí jedno, tak Eliška je pekné meno.