Dievčenské meno - hľadám dve mená, aby spolu ladili

adkalu
29. jan 2019

Poradte mi prosim, cakam dievcatko a potrebujem vybrat 2 mena, ktore by spolu ladili a boli by menej frekventovane, nie velmi tradicne. Hladam inspiraciu lebo sa neviem dopracovat k ziadnemu menu.

miriam439
29. jan 2019

@adkalu Prečo dve, ktoré by ladili? Chcete dať dcérke dve mená? Ak stačí jedno, tak Eliška je pekné meno.

bobula46
29. jan 2019

@adkalu dve chcete dať jednému dievčatku alebo chcete ku druhému drobcovi? Moje mená boli Alica, Sára, Vanessa, Viktória, Terezka, Elizabeth/Alžbeta, Dorotka, Emily... Nevedela som si vybrať, no skončili sme s oznamom že bude chlap 😁 tak snáď nabudúce

bobula46
29. jan 2019

@adkalu dve chcete dať jednému dievčatku alebo chcete ku druhému drobcovi? Moje mená boli Alica, Sára, Vanessa, Viktória, Terezka, Elizabeth/Alžbeta, Dorotka, Emily... Nevedela som si vybrať, no skončili sme s oznamom že bude chlap 😁 tak snáď nabudúce

acissej1995
29. jan 2019

Ak chcete dat dve mena jednemu dievcatku tak Elizabeth Ester, Eleonor Jazmin su pekne a ajk sebe ladia aspon podla mna 😊

sisulia
29. jan 2019

Klara? 🙂

katrin21
29. jan 2019

Klara je velmi karmicky zatazene meno, to by som nedavala..@sisulia

My mame Tamarku, uzasne som spokojna s tym menom, vies oslovit milion sposobmi.. k nej sa hodi vela mien.. napr.Simonka, Adelka, alebo Terezka, alebo aj dnes uz menej pouzivana Katka... hocijake..
Mne sa paci aj Stella

lama25
29. jan 2019

prosím dajte si hlavne také meno, ktoré sa bude hodiť aj ku vašemu priezvisku. Hodne mamičiek na to zabúda, aby sa nesmiali, ked bude väčšie.

spisanka
29. jan 2019

@lama25 súhlasím s tebou. My mame typické slovenské priezvisko a mame Zuzanku, stretla som sa s názormi, že prečo jej chcem dat meno ako pre kravu tak som bola nahnevaná, nahováli ma na zahraničné mena a tie ja osobne nemusím a ani by s priezviskom nesedeli..

pininka
30. jan 2019

My máme nemecké priezvisko a ja som tiež z časti nemka a pre dcéru sme vybrali aj také krstné meno. U nás Juliana, my sme dali Julianne. Spontánne sme sa na tom zhodli s mužom. Ešte máme doma Jozefa a Jonáša.

adkalu
autor
30. jan 2019

@miriam439 lebo starsia ma 2 mena, tak uz by som to chcela zachovat. A dakujem, Elisja sa mi velmi paci🙂

adkalu
autor
30. jan 2019

@bobula46 tu by som vybrala emily elizabeth/alzbeta. Mam totiz problem, som ucitelka a uz som sa prejedla urcitych mien, v kazdej triede aspon 3 krat Sara, Ema, Sofia, Klara, Dorota.... Velmi tazko sa mi vybera🙂

adkalu
autor
30. jan 2019

@katrin21 tu by sla Stella, dakujem🙂

adkalu
autor
30. jan 2019

@acissej1995 fiha, to by mi nenapadlo, zapisujem do vyberu, dakujem🙂

adkalu
autor
30. jan 2019

@lama25 ano, to urcite beriem do uvahy, v praci som videla/pocula kadejake cudne kombinacie mena a priezviska🙂

adkalu
autor
30. jan 2019

@spisanka ak by sme mali typucke slovensje priezvisko, tiez by som volila tradicne meno, zuzanky su uz dnes zriedkave a ak ladi s priezviskom, niet co riesit.

drimonna
7. apr 2019

Olívia Silvia... Ella Bella

drimonna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
drimonna
7. apr 2019

Vendulína Valentína....Klementína Karolína ...

drimonna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
drimonna
7. apr 2019

Jazmina Jastina/Justina

dnld
7. apr 2019

Emma a Ella

davegahan88
7. apr 2019

Ja mám Danielu Zdenku a Olíviu Annu

julia17848
7. apr 2019

@adkalu Izabela Anna. Keby sme mali dievčatko, určite by sa tak volalo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre