Čudný pocit v 15. týždni pri chôdzi

julianka312
19. sep 2024

Ja neviem ženy koľkí krát tu sa ešte niečo budem pýtať 🤦🤣🤣 Ale pekne aj dobre tu radíte... Nie je to moje prvé tehotenstvo, ale pri synovi som takéto problémy nemala, mala som krásne tehotenstvo plne energií do konca ani som nevedela ako mi to prešlo aj pôrod bol ľahký bola to rýchlovka🤣😁🙏... Ale k veci som len v 15 TT mam aj problém so špinenim ale už je to lepšie. Neviem či to môže byť aj nadváhou mam dosť veľkú nadváhu ale chudnem teraz počas tehu... Ale dnes som sa len kúsok prešla a pod bruchom taky divný pocit ze som na dve sekundy zastala... Ako keby som všetko dole cítila ako sa mi hýbe a úplne taky dosť veľký tlak ako to mam vysvetliť ako keby niečo spadlo neviem to vysvetlit ale aj keď viac chodím aj keď pomaly ale dosť mi to bije do krížov ale hlavne to že taký cudy pocit hlavne pod bruchom vravím ako keby som všetko z vnútra cítila jak sa tam všetko hýbe... Mali ste to tak niektorá?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre