Mamicky, som v 18tt a mam nejake smiesne brusko....nie je velke, ani gulate , ale take rozpucene po bokoch....ma s tym niektora skusenosti?? chcela by som brusko gulate a pevne...a nemam tehotensku ciaru od pupka hore k prsiam, ale cez pukok k bokom... ☹ ......nevyzeram ako tehotna, ale ako keby som pribrala na bokoch... 😖
Mne vykuklo bruško až niekedy v piatom mesiaci, dovtedy som bola jak hruška 🙂 tehu čiaru som mala ešte aj pol roka po porode 🙂
Tehotenske brusko nie je nikdy smiesne, je presne take, ako ho babatko potrebuje. A neboj, ono sa este do porodu zmeni... No a ciaru niekto ma a niekto nie, mne napriklad vykukla az po porode, ked sa brucho zacalo stahovat. Hlavne nech je babo zdravucke a je uplne fuk, aky je tvar bruska. 😉
No z tej ciarky si nic nerob.Ja som tiez v 18tt a na mieste kde by mala byt ciarka (po ktorej nieje ani stopy) mi vyrastli dlhe cierne chlpky :D Citim sa tak...zensky :D
podľa tvaru bruška bude dievča 😅
Ja mam gulate brusko ale ziadnu tehu ciaru tam nemam ( a ani neprosim 😝 )...je pravda, ze mi vypuklo az tak v 18. tyzdni.
Pohlavie by som si netrufla urcit podla tvaru bruska. Za chvilku budes mat morfo ulltrazvuk... a tam sa dozvies, ak sa male neotoci zadockom. Naozaj je dolezite...aby bolo babo hlavne zdrave.
Ahojte ja som 18 tyzden ale brusko mam malicke
Ahojte. Mne bruško začalo byť vidno až dakedy v 24-28 týždni. A čiara na bruchu sa mi spravila úplne na konci tehotenstva, ale zato vydržala tam hádam aj polroka po pôrode 🙂
Ja som ešte v 20 týždni vyzerala ako nafúknutá, proste kde nič - tu nič, a čiaru som mala veľmi slabunkú
dakujem vam mamicky za upokojenie a za povzbudenie.....mate pravdu, nebudem riesit tvar bruska, ale ci je babo v poriadku..... 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som tak bola a tu čiaru som nemala skoro vôbec. Sa mi smiali,ruka že budem rodiť zo zadku :-P pokiaľ je babo v poriadku, tak by som to vôbec neriešila. Je jedno či je malé, veľké, gulate... veľa šťastia prajem 😉