Ahojte, som v siestom mesiaci, skoro kazdy den si po obede musim dat tak deci dva coly, co myslite? Robim az tak hroznu vec? Alebo to neni az taka hroza, mam niekedy take vycitky, ale ta cola mi ulavi a nedavam si jej litre denne... Aky mate na to nazor?
Kazdy den cele tehu som pila plechovku coly.... jedna z mala veci z kt mi nebolo zle dokonca a co mi po jedle dokonca pomahalo
ja si pamätam ako som si par minut po porode dopriala chladenu Colu, to bolo top ☺️
to je uplne v pohode, ked len v malom mnozstve, tak je to v poriadku. aj ja som si sem tam dala, ked som bola tehotna.
Tiez som pila colu. Pepsi max 2,5 litra som mala na 2 dni.Aj kavu som pila. Sice slabu ale bola. Malinky ma teraz mesiac a je zatial uplne zdravy. Mne aj gynekologicka dovolila kavu, zevraj mozem vsetko okrem alkoholu, cigariet, drog.
Aj mne lekár povedal 2dcl denne sú ok keď mi je zle
Kľud 🙂 Ak nevypiješ za to jedno poobedie celú fľašu a každý deň tak je to v pohode 🙂 Pomáha to aj pri nevoľnostiach takže to veľa žien pije hlavne na začiatku tehotenstva
Mala som obdobie v prvych mesiacoch ze nic ine ako colu som do seba nedostala, vsetko ostatne som vyvracala.. a mam zdrave babo😍
Mozes vsetko s mierou. Ved ak je "naordinovana" napriklad mne s nizkym tlakom, tak preco by ju nemohla zdrava tehotna zena?
Sesricka mi povedala, ze aj tri silne kavy na den mozem, aj pohar cerveneho vina (to nepijem) ale ze nizkotlakove mozu vsetko 😉 to platj aj pre bezproblemove.
@sisi2212 ja som pri oboch tehotenstvach pila coca colu na litre.
@sisi2212 a co by sa ti z nej malo stať? Ja som do 10.tt len vďaka nej prežila.. Potom to už bolo moc zle a nepomáhala ani cola.. Potom už len infuzky pomohli. Ale od 28.tt, keď som definitívne prestala zvracat som aj kávu normálne pila. Normálne si daj to, čo máš rada a u čoho ti nie je zle
Môžeš colu, samozrejme, že nie veľa ale keď si dáš za pohár, tak sa nič nestane. Dokonca aj doktori ju niekedy odporúčajú.
aj ja som mala pocas tehu brutalnu chut na kolu.. a slane 🙂) a
v pohode
dokonca viem, ze ju lekari aj odporucaju na nevolnost tehotnym, samozrejme nie liter denne, takze pokial to neprehanas, je to ok
Odporuca sa Pepsi bez cukru pre pepsin kt. pomaha na ukludnenie zaludka. Cola ho v sebe nema iba plno cukru.
Ja som pila kofolu tiež som mala odporúčané niečo s kofeinom a brala mi len kofola.
Super ženy, ďakujem, ste ma upokojili, pojdem teraz este niekedy na cukor, tak snad ten bude v poriadku, snad sa to tam neukaze, ze pijem sem tam colu a aj sladke si dam.... A budem spokojna 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
v pohode, mne ju lekar odporucil kvoli nizkemu tlaku. ak nevypijes dva litre denne, nemyslim, ze by ublizila.