Ahojte baby prosím vás poradte mi čo je dobré užívať na prechladnutie,mám úplne zapalene hrdlo teploty samozrejme nemam...sú nejaké čaje čo môžem piť bez obmedzenia a pomôžu?
Paralen, septilen, stodal/hedelix a caje uz si nepamatam ktore ano ale urcite vygooglis. A vela pit (ovocnymi cajmi nikdy nic nepokazis, hlavne s medikom a citronom) a oddychovat. Drz sa 🍀
@luccija dorithricin ani jox nemozu tehotne a kojace. Ono je viac toho co nemozu ako mozu 🤷♀️
@veronice ďakujem skočím si kúpit nejake ovocné čaje a citron,nechcem moc lieky skorej niečo prírodné
@christin33 ahoj, ja som bola v tejotenstve tiez 2x prechladnuta. pomohlo mi pitie sipkoveho cajiku. taktiez som si 1x denne dala slabsi zazvorovy a 1x denne uplne jemny caj z materinej dusky (luhovat male mnozstvo max 1 min).. k tomu vela medu a citronu. najlepsie su sypane caje, tie v nalevovych vreckach za vela nestoja.. liecenie cajikmi sice trva dlhsie, ale moje prechladnutia som zvladla aj bez dovoleneho paralenu 🙂 tak drzim palce
Urob si cibulovy sirup s medom, kloklat slanou vodou, citrony, ak uz mas zahnisane mandle tak kloktat rozriedenym peroxidom
@romanapb vieš čo to kloktanie mi teraz vôbec nerobí dobre lebo mam aj žalúdok nejaký divný...a v noci som si kloktala a všetko som vyvracala čo som za celý deň jedla😣..čiže skúsim sa liečit čajmi a uvidíme
@christin33 tak skus ten septilen, ten je v tehu vhodny aj dobre umrtvi hrdlo na take 2 hod a ulavi od bolesti
@romanapb ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Dorithricin, Jox, ale pozri sa či mozu tehotné
Čaj salviovy, ale tiez neviem ako to je v tehotenstve