Mám problém s trávením.Začínám 16 týden,celý den je mi zle od žaludku,ale nezvracím.Když se najím mám pocit plného žaludku jakoby mi tam ležel kámen.Většinou už ani nevečeřím neboť jsem stále plná od oběda.Snažím se pít mátový čaj,ale moc nepomáhá.Nepřejídám se jsem štíhlé postavy.Zatím mám navíc 2 kg,ale z toho žaludku jsem nešťastná. ☹ Bojím se,že jak miminko poroste bude to ještě horší.Už mám 2 těhotenství za sebou,ale tohle jsem nezažila. 🙂
ja som mala problém s trávením aj pred tehotenstvom a brala som tráviace enzýmy, teraz už neberiem. Základ je jesť v malých množstvách a viackrát denne. Nič ťažké a mastné. A pokiaľ viem, tak mätový čaj je dobrý, ale v tehu by sa nemal, myslím, že môže mať nepr. účinok na maternicu, tuším spôsobuje sťahy.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
dodrziavaj pitny rezim a snaz sa jest lahke jedla, ovocie a zeleninu, nezatazuj zaludok nicim mastnym...nic nove ale ine fakt nepomoze. a jogurtuj 🙂