ahoj mate s tym skusenost? pomoze na to nieco ? napr.octanova mast alebo nieco ?zatial to natieram liehom lebo gyndos povedal ze to bude asi z toho ze sa holim a mam upchatu potnu zlazu ale podla mna to nebude ono.aj v prvom tehu som to mala .... len teraz je to uz dost velke vidno to aj volnym oko..na dotyk je to mierne bolestive. dakujem😊
@angi07 môj brat ma toto iste, ale jeho to aj veľmi bolelo, nemôže používat ani antiperspiranty...kamoska to mala tiež - ona doslova ukrutná bolesť, museli jej to vyoperovať a antiperspirant môže používat iba nejaký speci z lekárne...na tie antiperspiranty si dávaj isto veľký pozor!
Neviem síce, či máš to iste, čo brat a kamoska, ale im obom bolo povedané, že antiperspirantmi si môžu veľmi uškodiť !
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@angi07 mne to pozerala sonom lekarka a tiez mam zdurene,ze aj vidiet-velkostou je to vramci normy...vravela,ze to je nahromadeny stres a unava tela a hromadi sa to ako tuk v uzlinach...ze to postupne zmizne..