Kočky o pomáha na kútik na puse?? 3 dni nie a nie zmiznúť
dcérka tiež užívala B-komplex, ked sa jej robili kútiky a prešlo
Framykoin mne len to pomáha a samozrejme nejaký balzám používaj často, to je najlepšie na to aby si tomu predišla ...
u nás zaberá mastička Fungicidin
Ja používam na zimu a kútiky klasické "vajíčko" z Oriflamu - hojivý zázrak. Používam ho len na tieto veci a naozaj mi zaberá a mám ho stále v rezerve.
med
Dakujeeemm zohnala som nejaku biotinktúru z lekarne akrasne mi to vysusilo. Na ten cervený fliačik sa nesustredím🙂
nemám takéto problémy s kútikmi, ale kožná mojej kámoške vrelo odporučila ušný maz 😉 vraj to pomáha
mala som len raz v živote a pomohla klasika-zubná pasta 😉
Vitamin b a mne pomaha ruzova masticka z oriflame resp. Bambucke maslo🙂 davam aj vtedy kde citim ze sa ide urobit a ked dobre vystihnem, uz sa nesparvi
...mne tiež pomáha ten "hojivý zázrak" z Oriflame 🙂 a B-vitamín k tomu...
ja som mala cez sviatky a zakazdym mi spolahlivo pomozu vlasy; najlepsie dlhsie 🙂 len par vlasov zoberiem a parkraat prejdem ostrejsie cez kutik doprava-dolava. Je to sice taky rezivy pocit, ale zarucene mi vzdy pomoze. 🙂 samozrejme to treba hned na zaciatku...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@natinka86 skús masť Cicaderma a užívať B-komplex 😉