Čo na spálené bruško v tehotenstve?

miseliiik
1. júl 2019

Ahojte, viete mi poradit nieco účinne na spálené brusko ?neopalovala som sa, iba chvilku ležala v bazéne na nafukovačke a spalilo mi brusko aj stehná , som strasne biela no necakala som ze za pol hodinku ma az takto spali 🙄

sapetka
1. júl 2019

@miseliiik 🤦‍♀️A preco nemas plavky cele alebo tzv tankini plavky aby ti zakrylo brusko..

kristina2412
1. júl 2019

@miseliiik panthenol spray,môže sa používať aj v tehotenstve

adeladulova
1. júl 2019

Aloe vera gel, daj najprv do chladničky a potom sa s tym natri😊

reiva
1. júl 2019

@miselllik no momentálne mi napadá babsky recept, kyslá smotana sťahuje popálenie slnkom... U mňa skúsenosť aj s Aloe Gelly gélom výborná, upokojí pokožku a príjemné chladí...

nini1010
1. júl 2019

Nemam pravo sudit,takze ber s rezervou prosim,ale toto je dost nezodpovedne.

lucka12399
1. júl 2019

mna v tehu opali o dost viac a rychlejsie ako normalne, nevedela som ale zistila som 😀 davam si na to pozor uz ale ked sa mi to stalo prvykrat tak som si dala kyslu smotanu, lebo nic ine som po ruke nemala .. no a pomohlo😀

queen_mary
1. júl 2019

Normalne si daj panthenol alebo aloe vera gel. A neber si moc k srdcu moralizujuce matky 😂

eliska13
1. júl 2019

@miseliiik calciova mast

elementissa
1. júl 2019

Aloe vera je super, len si ho nechaj zachladit 🙂 nabudúce, keď pôjdeš do bazéna, poriadnu vrstvu opalovaku 🙂 ja používam športový, nevymyje sa vo vode, ani pri rôznych činnostiach, keď sa spotis. Faktor 50. Ja som tiež úplne biela ako stena, no nakoľko ma pred 8 rokmi pri mori spálilo úplne na uhol (dostala som aj silný upal a koža sa mi supala 10 týždňov), vypálilo mi nejako pigmentové bunky a teraz sa už neopalim vôbec. Ale ostala mi veľmi náchylna pokožka na spalenie, takže len 50 faktor. Keby som zohnala športovú, tak aj 70tku na seba kydnem. Kožná ma vtedy postrasila rakovinou a tak sa už pred slnkom skrývam. Pravdepodobne sa ti nestane nič, je to len koža na bruchu, horšie by bolo, keby sa krpec prehrial. Môžeš sa aj opaľovať, len si dávaj vysoký ochranný faktor a nevystavuj brucho priamemu žiareniu. A keď si v bazéne, tak šup do vody, nech sa celá schladis. Pre nás tehotné to teplo nie je úplne ideálne, treba sa vyvarovať prehriatiu. Studená voda je na to super 🙂

nikpa
1. júl 2019

@miseliiik pri opaľovaní v tehotenstve je to spálené brucho najmenej...

tanikka
2. júl 2019

panthenol je najlepší na spáleniny @miseliiik. riadne sa natieraj a už dávaj pozor na bruško

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre