Ahojte chcela by som sa spýtať, mám pocit ako keby som mala zápal močových ciest, dala som si urologicky caj ale ten sa neodporuca, kuoial som si brusnicovy ale na obale je napisane ze nevhodne pre tehotne, co by ste odporucili ? A este ma skriabe hrdlo , a mam miernu horucku tiez neviem co na to . Dakujem za rady 🙂
@michaella24 a kde by som to kúpila ?
@lucka63 neviem odkiaľ si, je to výrobok od Natural Jihlava, väčšinou ju majú v zdravých výživách, ja som si ju kupovala v Bratislave v Astevii. Alebo nejaký e-shop určite. Napríklad: https://www.naturaj.sk/Stava-Brusnicova-90-500m...
@michaella24 no to už dnes veľmi nikde, nekúpim ale ďakujem 🙂
Ja ked som mala kašel, tak som pisala mail mojej doktorke a odpísala mi za par hodín, myslím si, ze lekár ti najlepšie poradí
Na horucku mozes paralen a na skrabanie v krku su super pastilky na cmulanie Septilen, vhodne aj pre tehotne 🙂
Na bolesť hrdla je super sopečný krištáľ je multifunkčný mám odskúšaný na sebe aj na detoch, roztok z neho pomáha pri bolesti hrdla kloktala som dva krát a bolesť bola preč pozerala som ako puk a je vhodný aj pre tehotné a dojčiace ženy, kebyže chcete vedieť viac kľudne mi napíšte
@lucka63 zapal mocovych ciest radsej nepodcenovat. Ak sa da, zajdi k lekarovi, nech ti urobi test, ci tam zapal je. Ten treba preliecit. Co znamena mierna horucka, kolko st?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som pila čistú brusnicovú šťavu, teda, 90%. Za dva dni som mala pokoj. S hrdlom ti žiaľ neviem pomôcť, zatiaľ som to našťastie nemusela riešiť, ale v lekárni by ti určite poradili.