Ahojte. Chcem sa opýtať ci je možné si niečo počas tehotenstva dávať proti krcovym zilam. Ďakujem.
Žily-liotonom natierať , a sťahujúce pančuchy
@kakakina dakujem
@karinka1986 ja som brala aj ascorutin aj detralex
Kompresné pančuchy a ja som si ich natierala liotom pri prvom som s nimi mala problém...ale ja som chodila nakoniec až na cievnu chirurgiu a potom 1,5po pôrode som podstúpila operáciu kŕčových žíl.... našťastie mám zatiaľ pokoj 🙂
Mne pomaha iba slaviton krem od tiande a kompresne nadkolienky.
Mobivenal micro sú super ja ich odvted beriem ako sa mi objavili na vnútornom stehne pri slabinách v 5mesiaci.
@deti95060810 ja zatiaľ žili nemám ale skôr chcem tomu predist ak. By sa dalo
@karinka1986 To je o genetike niekto má predispozíciu na kŕčové žili a niekto nie.moja mama nemá ani jej sestra či moje sesternice,z maminej strany ja som žiaľ zdedila od starej mamy z otcovej strany.A to som pri prvom synovi nemala až v druhom tehtoestve to prišlo v 5mesiaci. Predísť sa tomu nedá možno iba posilniť žily cvičením sprchovaním striedavo teplou a studenou vodou nohy.
@lucylucka ahoj. Jedla som to raz denne ale teraz nejak na to zabudam tak je to tak raz za 3 dni 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne pomáhali kompresné nadkolienky z lekárne... Neviem či to chceš len kvôli tomu aby kŕčové žily nebolo vidieť resp. sa nerozširovali, alebo máš bolesti...