baby čo to može bit,od rana ma tak strašne reže zo spodu bruška ale malu citim vrtí sa mi ale take mam krče ako ked som maala dostať MS, som v 26tt doktor je u nás až od 14:30 tak musim vydržat🤨🤨
tazko povedat. ano motu to byt vetry. pri moceni nemas problemy? napr. zapal mocaku to moze urobit. k dr. si zober radsej aj moc.
@majamat nie bola som 3.2 u dr a všetko bolo dobre, tak fakt neviem čo to je 😏😏😏
@lenka2710 Och,dufam že sa neotvaram alebo niečo lebo ma porazi už naozaj ..
@olivia2001 presne a s močenim nemáš problém?? Aj vtedy reze a boli, ale musíš sa ty odsledovat! Ja som mala kvôli železu aj problémy s vyprázdňovanim a nemohla som si ani uľaviť! Aspoň viem, čo prežíva malé babo keď nemôže prdkat
@olivia2001 pokiaľ ti povedal dr, že je všetko ok, tak nestresuj 😉
@lenka2710 ja som mala zapal mala som an atb ale uz to prešlo tak neviem ..
@olivia2001 Kedy si mala ten zápal, ako dlho si brala ATB a kedy si douzivala?
@tulipanicek 3.2 som mala prvu Atb brala som 6dni takže v sobotu som mala poslednu.
@olivia2001 kľudne sa ti mohol zápal vrátiť. Ja som mala zapáli asi mesiac v kuse keď som bola tehotná a stále na atb. A to bolo ze bolesť prišla z ničoho nič. Hlavne nestresuj... Osobne si myslím ze to nie je znak otvárania sa horsie by bolo keby si krvacala
@simiqe praveže ja ked som mala zapal som o tom ani nevedela iba dr mi povedal ked mi zobral viter, ja som nemala bolesti ani nic iba silný vytok a teraz nic vobec iba bolesti v podbrušku.
@olivia2001 Spat k Dr. Zápal sa mohol vrátiť. Podľa mňa to bola krátka liečba. Zvyčajne sa to lieči dlhšie
@cokolada_876 baby chvala bohu mi to prešlo, dufam že to bolo iba niečo take a nič vázne ..
@tulipanicek to boli take AtB iba 6 ich tam bolo,a to boli take tabletky a to som si musela vkladat 6dni večer dnu dole a tam sa to asi rozpustilo, a tym to prešlo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@olivia2001 spýtam sa ta bez obalu, nemáš vetry?? 😉 Mňa tak rezalo, nemohla som si ani sadnúť, lebo neskutočná bolesť, potom som si myslela, že mi bok vyvali!!