Čo môžu byť rezavé bolesti v podbrušku v 26tt?

olivia2001
13. feb 2020

baby čo to može bit,od rana ma tak strašne reže zo spodu bruška ale malu citim vrtí sa mi ale take mam krče ako ked som maala dostať MS, som v 26tt doktor je u nás až od 14:30 tak musim vydržat🤨🤨

lenka2710
13. feb 2020

@olivia2001 spýtam sa ta bez obalu, nemáš vetry?? 😉 Mňa tak rezalo, nemohla som si ani sadnúť, lebo neskutočná bolesť, potom som si myslela, že mi bok vyvali!!

majamat
13. feb 2020

tazko povedat. ano motu to byt vetry. pri moceni nemas problemy? napr. zapal mocaku to moze urobit. k dr. si zober radsej aj moc.

olivia2001
autor
13. feb 2020

@majamat nie bola som 3.2 u dr a všetko bolo dobre, tak fakt neviem čo to je 😏😏😏

olivia2001
autor
13. feb 2020

@lenka2710 Och,dufam že sa neotvaram alebo niečo lebo ma porazi už naozaj ..

lenka2710
13. feb 2020

@olivia2001 presne a s močenim nemáš problém?? Aj vtedy reze a boli, ale musíš sa ty odsledovat! Ja som mala kvôli železu aj problémy s vyprázdňovanim a nemohla som si ani uľaviť! Aspoň viem, čo prežíva malé babo keď nemôže prdkat

lenka2710
13. feb 2020

@olivia2001 pokiaľ ti povedal dr, že je všetko ok, tak nestresuj 😉

olivia2001
autor
13. feb 2020

@lenka2710 ja som mala zapal mala som an atb ale uz to prešlo tak neviem ..

tulipanicek
13. feb 2020

@olivia2001 Kedy si mala ten zápal, ako dlho si brala ATB a kedy si douzivala?

olivia2001
autor
13. feb 2020

@tulipanicek 3.2 som mala prvu Atb brala som 6dni takže v sobotu som mala poslednu.

simiqe
13. feb 2020

@olivia2001 kľudne sa ti mohol zápal vrátiť. Ja som mala zapáli asi mesiac v kuse keď som bola tehotná a stále na atb. A to bolo ze bolesť prišla z ničoho nič. Hlavne nestresuj... Osobne si myslím ze to nie je znak otvárania sa horsie by bolo keby si krvacala

olivia2001
autor
13. feb 2020

@simiqe praveže ja ked som mala zapal som o tom ani nevedela iba dr mi povedal ked mi zobral viter, ja som nemala bolesti ani nic iba silný vytok a teraz nic vobec iba bolesti v podbrušku.

tulipanicek
13. feb 2020

@olivia2001 Spat k Dr. Zápal sa mohol vrátiť. Podľa mňa to bola krátka liečba. Zvyčajne sa to lieči dlhšie

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
olivia2001
autor
13. feb 2020

@cokolada_876 baby chvala bohu mi to prešlo, dufam že to bolo iba niečo take a nič vázne ..

olivia2001
autor
13. feb 2020

@tulipanicek to boli take AtB iba 6 ich tam bolo,a to boli take tabletky a to som si musela vkladat 6dni večer dnu dole a tam sa to asi rozpustilo, a tym to prešlo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre