skusila som uz asi vsetko..od jogurtov, citronovej stavy ,a ine... aj pirule od lekarky, ktore mi nezaberaju... uz ani spavat nemozem koli tomu.. je to pre mna velmi neznesitelne a neviem co mam robit.. som v 28 tyzdni a je to cim viac horsie a horsie... dakujem za rady
Fatra, mne pomohla
Anacid. 😉
mliecko...a bude to vlasateeeee miminko
😉
Mlieko, alebo kôrku z chleba, ale nie čerstvého (jednodňový). To si skúsila? Ak nepomohlo, tak potom jedine už spať na vysokom vankúši. Aj dvoch. Skôr v takom pololeže a vraj aj čerstvý vduch pomáha. Ja som bojovala obe tehotenstvá s pálením záhy, a tieto veci mi trošku pomáhali, ale nie úplne. Podla mňa sa musíš na čas zmieriť s tým, že to pálenie tam bude.
TALCID !!! ja som mala neskutocnu zahu cele tehotenstvo.jedine co mi pomohlo bol talcid.odporucam !!!
ja vrelo odporucam pastilky TUMS, aj ja som mala neznesitelne palenie zahy a tie mi zaberali.. tiez som skusala vselico mozne... 🙂
soda bikarbona alebo mlieko
zázvorový čaj
mne pomohol suchy chlieb
pukance nesolene
Ja som sa potrápila pri všetkých 3 deťoch (a neboli vlasaté ). JEdávala som BE-BE sušienky (skúšala som aj piškóty, a nepomáhali), a z lekárne pastilky ACIX.
Mne pomaha surovy zemiak
pijem Fatru a ked je najhorsie sodu bicarbonu taku fajne koncentrovanu len do 0,5 dl poharika, akoze "polcedi" , tiez cakam az to prejde...
ak dobre vidim,tak si v UK takze pravdepodobne mate tam klasiku GAVISCON tabletky...ja som ich brala ako lentilky,ale aspon pomohli...a potom ani RENNIE nie su zle ale tiez musi to byt konska davka 😀 ....a vzdy maj pri sebe cez noc mlieko...a kludne si cucni aj v noci....troska to pomoze.Pred spanim nic nejest,len si daj mlieko a skus mat hlavu troska vyssie pri spanku...zial do porodu to budes ,musiet vydrzat..viem ake to je zle a lepsie uz nebude,kym babo je v brusku...mne uz bolo niekedy do revu.
jest male porcie, spat na vysoko - a mat poruke teple mliecko...to ma vzdy zachranilo, aj ked iba na chvilku, ale ved po glgoch sa da popijat stale, aj v noci na nocnom stoliku vzdy bolo poruke...plus je to zdrave-vapnik 😎..ziadna chemia..
Zazvorovy caj,maces,pukance.....mlieko.
nic 😀 ,vsetko ti pomoze nachvilu,ale to ti prejde,zacina ti to tlacit na zaludok,ked sa male otoci bude lepsie 😉
mlieko skor kyslosti napomaha,kedze kvasi (pomoze len chvilkovo).... Fatra velmi dobre zabera 😉 ciste oblatky...skuus 🙂
Tak mne pomáhali zelené jablká, jedla som ich na kilá 😀
..mne nezaberalo nič..až pôrod. 🙂
mlieko nezabera,poznaš samaritán? prašok do vody......bystrinka tiež,je to šumienka,či take niečo v prašku za par centov,maju v potravinách 🙂
mna tiez strasne palila zaha, pomahalo aspon trosicku spat na vysokom vankusi ako pisu baby a jedavat male porcie, z inych veci absolutne nic, ku koncu tehotenstva som spavala po sedacky, teda skor nespavala, lebo som uz mala problem spat. S tym vlasatym miminkom su to mozno povedacky, ale moj syncek sa narodil s riadnym harom 🙂)))
Pukance , mandle tie je dobré jesť priebežne aj keď záha nepáli 😉 a tu u nás je aj šumienka iskra, bystrinka a minerál. 🙂
mlieko, mlieko, mlieko....vela vela 😉 mne zaberalo okamzite
mne vzdy zabralo mlieko. a fatra. nedoporucujem spolu 😀
mandle alebo soda bikarbona
mne pomahala kysla kapusta a sirup ,tusim sa volal Gastrotus alebo tak nejak.
mandle
QUAMATEL ale je len na predpis. Rennie pastilky neber, to je tragedia, skoda penazi.... skor Gaviscon, dostat v Tescu. Na noc studene mlieko.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mlieko 😀 mne vzdy zabralo viac, ako tabletky na palenie zahy