Ahojte .... chcem sa opytat .... som v 2 trimestri a uz asi tyzden mam bolesti v podbrusku akoby svalovica posledny den je to take ze sa ledva postavim z postele a dojdem na wc .... neviete mi poradit ci ist na pohotovost alebo to treba len vylezat? Popripade coby to mohlo byt? Cez den sa to sem tam da vydrzat ďakujem
@alzbeta812 ja som v 17tt a tak isto to mám...dr mi povedal ze sa roztahuje maternica 🙂
Ahoj ja som v 15tt a podobne som mavala doteraz. Par dni mam pokoj. Raz je to ostra bolest ze sa neviem pohnut a par minut musim zotrvat v tej polohe pri ktorej ma pichlo (podla dr je to upon maternice). Mavala som to aj pri 2 predchadzajucich tehu. Ked ma to takto poriadne pichne tak to citim par dni este pri vstavani. A mierne tlaky v podbrusku mavam skoro kazdy den. Ale ak to mas tak ze sa nevies postavit z postele ja by som radsej isla k dr
@cokolada_876 uz som bola u dr a vravel ze sa mi maternica roztahuje a ze mam hlien v moci tak mi predpisal magnerod a neake tabletky ktore si zavadzam na vecer a otvtedy lepsie vravel ze lezat a lezat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj môže byť, že sa roztahuje maternica ale pre istotu by som aspoň zavolala Dr. aby to nebolo niečo vážnejšie.