Čo by mohlo zabrať na bolesť v podbrušku v 2. trimestri?

alzbeta812
8. feb 2020

Ahojte .... chcem sa opytat .... som v 2 trimestri a uz asi tyzden mam bolesti v podbrusku akoby svalovica posledny den je to take ze sa ledva postavim z postele a dojdem na wc .... neviete mi poradit ci ist na pohotovost alebo to treba len vylezat? Popripade coby to mohlo byt? Cez den sa to sem tam da vydrzat ďakujem

martinals
8. feb 2020

Ahoj môže byť, že sa roztahuje maternica ale pre istotu by som aspoň zavolala Dr. aby to nebolo niečo vážnejšie.

iwkaa_97
8. feb 2020

@alzbeta812 ja som v 17tt a tak isto to mám...dr mi povedal ze sa roztahuje maternica 🙂

babatkoo
8. feb 2020

Ahoj ja som v 15tt a podobne som mavala doteraz. Par dni mam pokoj. Raz je to ostra bolest ze sa neviem pohnut a par minut musim zotrvat v tej polohe pri ktorej ma pichlo (podla dr je to upon maternice). Mavala som to aj pri 2 predchadzajucich tehu. Ked ma to takto poriadne pichne tak to citim par dni este pri vstavani. A mierne tlaky v podbrusku mavam skoro kazdy den. Ale ak to mas tak ze sa nevies postavit z postele ja by som radsej isla k dr

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alzbeta812
autor
13. feb 2020

@cokolada_876 uz som bola u dr a vravel ze sa mi maternica roztahuje a ze mam hlien v moci tak mi predpisal magnerod a neake tabletky ktore si zavadzam na vecer a otvtedy lepsie vravel ze lezat a lezat

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre