Ahojte, ja len tak pre zábavu ako sa počíta lunárny vek matky podľa tohto kalendára?😁
Mám 33 rokov a počatie by malo byť v máji.
Ďakujem za pomoc 😅.
@ingrida1127 A ze ti zapasuje pohlavie podla toho kalendara je 50:50. Mne vo vsetkych kalkulackach a vypoctoch vychadza chlapec a cakame dievca 🙂 svagrina zas mala niekde dievca niekde chlapca a ma chlapca.
@nafka0483 podla tohoto vypoctu mam uz 40, pridalo mi to tri roky, to fakt tak sa rata 😨
mne vyslo pohlavie pri oboch detoch podla cinskeho
@anjelicek26 No lunarny mesiac trva 28 dni - cize tolko kolko trva mesiacu obehnut zem. Nase kalendarne mesiace maju 28, 30, 31 dni... cize si zober, ze za rok je to +7x3 a +4x2 cize 29 dni - cize jeden lunarny mesiac +1 den a plus este prriestupne roky +1 den. A ked spocitas kolko mas rokov a ze kazdy nas kalendarny rok mas vlastne o jeden lunarny mesiac viac, tak za kazdych 12 rokov zivota (kalendarneho) mas o jeden lunarny rok viac.
Tu je kalkulačka na výpočet 🙂
@nafka0483 našla som túto kalkulačku na nete a vyšlo to takto 😀
@ingrida1127 Podla tej kalkulacky mam ja v case splodenia lunarny vek 33 rokov (mala som 31) a budeme mat chlapca. A nic pravda, mame na 100% potvrdene dievcatko.
Skusala som aj plno inych kalkulacieka a vypoctov a vsade vychadzal chlapec...
@nafka0483 mne tiež pridalo 2 roky a že chlapec.. Máme dievčatko😊
Ahojte ,tak podľa tohoto kalendára to vyšlo správne 🥰😍😍😍 čakáme naozaj dievčatko dnes sme sa dozvedeli.
Mne to pri dcere vyslo, teraz malo byt tiez dievcatko ale ta vybavicka mladeho pana na sone vravi nieco ine 😁💙
@veronice tak bude dievčatko? 😀
@ingrida1127 no, jedine v tom pripade ze by sa mylili trisomy testy aj lekar 🤣🤣😁
@veronice 🤣🤣zle som si prečítala
@ingrida1127 my tiež že vraj dievčatko a čakáme chlapca 🤣
@milka1988 😁😁😁
@milka1988 a v ktorom týždni si ?kedy nastala zmena ?😀😀
@ingrida1127 keď prišli krvné výsledky z Nifty 😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ingrida1127 Lunarny vek sa pocita tak, ze pocitas kazdy mesiac ako 28 dnovy.
Cize svoj vek 33 vynasobis 365, pripocitas dni za kazdy priestupny rok ked ma februar o den viac a toto cislo vydelis 28. Dostanes pocet lunarnych mesiacov a tie vydelis 12 a dostanes pocet lunarnych rokov.
Ak mas 33 a si rocnik 88, tak lunarny vek by si mala mat 35 rokov ak dobre pocitam.