Čierny čaj v druhom trimestri - skúsenosti

sunny_g
18. nov 2020

Ahojte, som v 24tt a už asi 2 týždne pijem čierny čaj. Pol litra ráno a pol poobede s odstupom. S trochou medu. Je to intenzitou jemný čaj. Kávu som nikdy nepila, ale chýba mi, ak jeden deň ten čaj vynechám, takže sa chcem opýtať, aké máte skúsenosti s radami lekárov v súvislosti s pitím čierneho čaju.

Ďakujem krásne

mimushsv
18. nov 2020

@sunny_g mne lekar povedal v tehu ze radsej kvalitny caj ako ovocny, ktory je zafarbeny kadecim a urobeny z odpadu. Nie kazdy taky je, ale doma som pozrela zlozenie a mala som jeden prifarbeny... umele farbiva v tehu vraj mozu za hyperaktivitu

mimushsv
18. nov 2020

@mimushsv kvalitny tym myslel cierny a zeleny kde nic naozaj nieje len listky caju

sunny_g
autor
18. nov 2020

@mimushsv dakujem. Na tomto si dávam dosť záležať 🙂 so trošku čajový maniak, mám len lístkové rôzne ale čo sa pôvodu a kvality týka, radšej drahší a kvalitnejší.

Ďakujem krásne

simca06022011
18. nov 2020

skor kofeinu by som sa pri vyssich davkach bala... lebo taky riadny cierny caj to uz pre mna hranici s kavou :D napr. zelenym sa nalievam miesto kavy ked potrebujem vydrzat "hore". Ale su caje ktore su super aj pre male deti aj maminy napr. roibosy... moja mala bola zavisla od malicka na jahodovom :D A samozrejme, su aj kvalitne ovocne caje.

sunny_g
autor
18. nov 2020

@simca06022011 vďaka 🙂 ten, čo pijem je intenzitu kofeínu na spodnej hranici, takže ten liter by mal byť do tých 150mg kofeínu denne čo je taká rozumná dávka v tehu. Vďaka za tvoj pohľad 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre