Chlapec či dievčatko - foto z ultrazvuku

domuuska1
22. jan 2023

Ahojte, pred týždňom som bola na ultrazvuku u mojej gynekologičky a povedala mi pohlavie. Mali ste niektorá podobnú foto a povedali vám na 100% pohlavie? Ak sa v tom niektorá vyznáte, čo je tam vidno? Asi je malá pravdepodobnosť, že by sa to ešte zmenilo? Tešili sme sa na opačné pohlavie, ale snažím sa to už spracovať a naozaj byť šťastná za to, že sa nám podarilo bábo 🙏 už teraz si zato nadávam, len ešte neviem úplne hodiť za hlavu tie nešťastné myšlienky.
Ešte sa vás chcem spýtať, či máte tiež takú oslabenú imunitu, ja som nonstop chorá, dr.mi nedávno predpísal atb na hroznú bolesť hrdla a po týždni ma bolí zas, som z toho už KO... neviem už, čo by mi malo zabrať, cibuľové čaje, sirupy, zábaly, vit.C aj D beriem...
Pozdravujem a prajem všetkým, ktoré ste tehu, hlavne veľa zdravia aj s bábom 🙂

kitycat
22. jan 2023

Keby ta vystrasili moznostou nejakej vady tak ako mba, cobec by, ti na pohlaví nezalezalo.

casillas28
22. jan 2023

@domuuska1 ach jaaaj zeny niektore...tu pekne vidno ze si si nepresla asi potratom a podobne...vykasli sa na pohlavie a radsej sa sustred na svoje zdravie aby si ho v zdravi donosila...nemyslim to vobec zle ale naozaj toto riesit 🤔 treba verit svojej lekarke ..najlepsie na tom sone videla co videla a ano nie je to vzdy 100%, moze byt aj prekvapko ale je to menej pravdepodobme...choroba sa na teba lepi kvoli slabsej imunite, poznam to...skus vela C, vela spanku, tekutin a hrdlo si kloktat viackrat denne slanou vodou..mne to pomahalo extremne na hrdlo...drzim palce nech to dobre dopadne vsetko 🙂

domuuska1
autor
22. jan 2023

@casillas28 áno áno, ja viem 🙈 možno som to radšej ani nemala písať, ja sa veľmi teším, keď mi dr.volala, že mám dobré výsledky z krvi, tak mi od radosti vyšli slzy. Naozaj si iné už neprajem 🙏🙂 ďakujem za odpoveď

domuuska1
autor
22. jan 2023

@kitycat ale dúfam, že to u vás dobre dopadlo, či ešte máš pred pôrodom?

anavixy
22. jan 2023

Pravdepodobnost, ze sa te este zmeni je doslova nulova. Pravdepodobnost, ze to doktorka zle videla je pri tejto snimke tiez dost miziva.
Ale v dnesnej dobe je dost velka pravdepodobnost, ze o par rokov sam bude chciet zmenit pohlavie 🙃 zartujem, nech si robi co chce, teba to sklamanie urcite o chvilu prejde, myslim si, ze take pocity su normalne, len nie kazdy ich prizna… samozrejme ze vsetci chceme zdrave babatko, ale mame (mozno nie vsetci) aj svoje preferencie v pohlavi, ja som jednoznacne mala. Nemozes teraz cele tehotenstvo rozmyslat stylom, dobre nevadi, ze grciam 20hodin denne lebo niektore potratili… uzivaj si, ze je zdrave a o par dni urcite prejdu aj tie ine pocity 🙂

kitycat
22. jan 2023

@domuuska1 ano dobre to dopadlo. Uz mam po, narodilo sa mesiac pred terminom 🙈

dada0902
22. jan 2023

Čiže ti povedala chlapec no ja pri prvom tehu tiež keď mi povedala ze to je chlapec som to brala v pohode však hlavne nech je zdravý ale furt som si tak povedala ci náhodou sa nemôže mýlit😄 a bol to chlapec a potom ďalší x to uz bolo dievča a to som si zas hovorila dúfam ze sa nemýli🤗 ale stat sa môže ale každou kontrolou sa ti to viac a viac potvrdí chlapca vedia aj skôr určiť keď som čakala chlapca už okolo 12t vedela a pri malej vedela až neskôr držím palce a verím ze ci chlapec ci dievča budeš dietatko ľúbiť ❤️❤️❤️

domuuska1
autor
22. jan 2023

@dada0902 práveže dievčatko. Možno väčšina mamičiek túži po dcérke, poviem pravdu, že asi som sa nechala dosť ovplyvniť priateľom, ktorý chcel synčeka a ja som sa viac naklonila k chlapcovi. Ale určite, keď ju už uvidíme a chytíme do rúk, bude náš celý svet 😉🥰 V našej rodine sú 5 chlapci od našich súrodencov, tak malinká bude mať svoju profi ochranku. 😄 Možno neskôr pribudne aj súrodenec. Ďakujem za milé slová 🙂

valeriakadarova
22. jan 2023

@domuuska1 my máme podobnú fotku a je to dievčatko😀 a to zo začiatku vyzerala na chlapca😀

lalaboo
22. jan 2023

takéto "tri čiaročky" sú dievčatko, zažila som ich na sone už trikrát 😁

krissstiina8
23. jan 2023

@domuuska1 v ktorom ste týždni ? Ja by som skôr povedala podľa foto že chlapec 😃

domuuska1
autor
23. jan 2023

@krissstiina8 teraz som v 17. Dr. mi na foto ukazovala myškou dolu na ten "kruh", že tam vidno pohlavie😀

basska_b
23. jan 2023

Dievcatko to vyzera byt, je to take to kavove zrno. My sme.pri dcerkach obaja s muzom furt chlapca chceme, chlapca. Nakoniec som rada, ze su to baby. Na treti pokus chlapec sa podaril, ale medzitym bol pokus, ktory neskoncil dobre a vtedy som si vravela, ze som bola sprosta, ze som chcela chalana...lebo podla mna od nas odislo tretie dievcatko... takze budte radi, ze je zive a zdrave a bude vam isto robit veeeelku radost ❤️

sunny_g
23. jan 2023

My sme presne toto videli na sone a doktor jasne povedal, že čakáme dievčatko ♥️

Držím palce, nech je zdravučké ☺️🍀

lalaboo
23. jan 2023

naše dievcatko vyzeralo v 14tt takto

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre