Chlapčenské meno Linus alebo Jared

bagerka
30. dec 2017

Viem že tém výber mena je tu veľa, ake všade sa len hádajú. Ja by som chcela počuť názor, pre a proti viacerých ľudí na chlapčenské mená Linus a Jared. Priezvisko je Panschow, zatiaľ žijeme na SVK ale kde budeme o 5-10 rokov to nik nevie (Nemecko, Španielsko, USA) Staršie sestričky sa volajú Fiona a Ella, ich bratček od mami a jej nového partnera je Phillip Alexander a partnerove deti su Natalie a Daniel. Ďakujem

janulka1802
30. dec 2017

@bagerka daj aké sa páčia Tebe a manželovi ľudí nerieš neexistuje meno ktoré by ulahodilo všetkým a každý ma pri výbere iné kritériá niekto po otcovi po dedkovi iný podľa toho čo je in atd mne skôr k priezvisku ten Jared ladí 😉

ajana1
30. dec 2017

Pockaj ked sa mimco narodi a vyber to ktore sa mu bude hodit. Mozno to nakoniec nebude ani jedno z tychto dvoch.

catherinah
30. dec 2017

Myslim, ze z tychto dvoch je uplne jedno ktore 😉

mircalla
30. dec 2017

@bagerka K prievisku su ok, i ked mna sa nepaci. Ostatne mena, co si spomenula v prispevku sa mi naopak pacia. Mne by bolo ale jedno, co sa o mene myslia ini,

misacina
30. dec 2017

Mne by sa hodilo Oliver Panschow🙂 ale to je samozrejme na tebe.Ak z tych dvoch radsej Jared.

sandrasstini
30. dec 2017

Jared

trisp
30. dec 2017

Btw, Linus bol druhý pápež v histórii, po Petrovi.

nikaella
30. dec 2017

Mne sa tiez viac paci Jared 😉

tomiholjubavi
30. dec 2017

hlasujem za Linus 🙂 to znie tak magicky a ma pekny vyznam 🙂

luliu
30. dec 2017

Z tých dvoch za mňa Jared

karmen118
30. dec 2017

Jared sa mi viac pozdáva 🙂, aj mi krajšie znie

dalidalu
30. dec 2017

Patrick ☺

tinaa64
30. dec 2017

Jared urcite..je ovela krajsie

yanni
30. dec 2017

Odkial pochadza tvoj muz? Linus sa casto vyskytuje v Nemecku. Jared je zase sko v anglicky hovoriacich krajinach. Co sa tyka priezviska, je to uplne jedno. To len na SK taky hlupy zvyk, ze "meno musi pasovat k priezvisku". Hlupost na entu.
Je jedno ake meno vyberiete, vyberte ake sa vam paci, ludi a hlavne ani krajinu, v ktorej zijete a v ktorej budene "niekedy" (ak vobec) zit, nerieste.
My sme vsetci Nemci, deti maju mena ake maju, sko take neutralne v nasich zemepisnych sirkach. A co nam je to platne. Na striedacku zijeme v DE a v Saudskej Arabii. V SA tie mena su uplne "od veci" ale nik to neriesi.Ani na uradoch, ani v skolke, ani v skole ani nikde.

ukulela
30. dec 2017

@bagerka Linus je "linus" alebo "lajnus"? ... ja by som volila meno, ktore sa rovnako cita, ako pise. Ela, Fiona, Filip Alexander je OK na SVK aj v zahranici. JA by som volila k priezvisku nadregionalne, ale univerzalnejsie meno, ako su dve spominane.

tova
30. dec 2017

Linus je ako OMG urcite by som to meno nedala. ( a po slovensky Linusko ;) ani Jared sa mi nepaci ale ked uz tak skor Jared.

yanni
30. dec 2017

@ukulela U nas v Nemecku sa Linus cita ako "Linus". Presne tak, ako sa pise.
Presne si to vystihla, ak sa da, mena, ktore sa nedaju ani vo svete skomolit. My mame 4 deti, pri vybere sme sice ani nesnivali, ze raz budeme zit okrem ineho v Saudskej Arabii, ale mena (dokonca ani moje ani muzove) nikde vo svete nemaju ako skomolit. Citaj ako je napisane a pis ako pocujes 😉

bagerka
autor
30. dec 2017

@misacina Oliver by mi pripominalo dvoch známych takých ukecaných tlštíkov 🙂 inak je to pekne meno

bagerka
autor
30. dec 2017

@yanni on je Nemec, sklada hudbu a Linus je jedno z jeho pseudonymov 😉

yanni
30. dec 2017

@bagerka no tak nie je o com. Ak sa paci aj tebe, tak mate rozhodnute.

gita17
30. dec 2017

z tych 2 mien je to uplne jedno, na Slovensku tie mena ludia nepoznaju, pokial chces aby to bolo na Slovensku dobre prijate, tak daj nieco bezne, a ten Linus je fakt divny, to je ako Linux

bagerka
autor
30. dec 2017

Ďakujem všetkým za odpovede, mne osobne sa tiež viac páči Jared a to bolo aj meno ktoré ma napadlo ako prvé 😉 no keď som ho predostrela drahému, tak ho odmietol...ale medzi časom na to akosi zabudol a teraz s nim prišiel on 😂 uvidíme ešte čo povedia sestričky malého a či to vôbec bude chlapec budeme vedieť až 5.1.

meluela
30. dec 2017

@bagerka mne sa paci Linus

bagerka
autor
30. dec 2017

@gita17 mne sa bežné mená nepáčia... 😉

lusy1507
30. dec 2017

@bagerka to som jedina ktorej sa viac paci Linus? Sice neviem ako by som volala na dieta takymto menom (myslim nejaka skratena verzia) popravde to pocujem prvy krat. Je mi to meno ale velmi sympaticke a k tomu priezvisku sa mi hodi ovela viac. Jared mi pride ako z nejakeho americkeho serialu z 80tych rokoch....

bagerka
autor
30. dec 2017

@lusy1507 však toto...ako ho volať..Linko...Lino... Linuško..zase Jared..tiež iba možno Jery, Jerko..

yanni
30. dec 2017

@lusy1507
@bagerka Baby, preco chcete deti stale volat nejak inak? My nase nevolame nijak zdrobnene alebo skomolene. Volaju sa tak, ako maju napisane v RL. A dokonca aj na SK ich tak vsetci volaju. Nasa najmladsia nema ani 2,5 roka a vsetkych na SK opravuje, ze ona nie je ani Tonka, ani Tonicka ani nijak ina, ona sa vola Antonia. A bodka.

Linus je pekne a v DE caste hlavne v severnej casti republiky.

@lusy1507 Normalne si sa skoro trafila. Je serial, vola sa Pretender, natoceny v 90tich rokoch (rada som ho pozerala), tam sa vola hlavny hrdina Jarod. Mna hned pri mene Jared napadol tento serial. A este Jared Leto😨

bagerka
autor
30. dec 2017

@yanni vlastne mas pravdu s tymi zdrobneninami 🙂 ten serial veru nepoznam a ano..Jared Leto..všestranný umelec, máme ho radi obaja 😉

bagerka
autor
30. dec 2017

@lusy1507 vcera sme boli s kamaratmi tu v nemecku a kazdému sa pacil Linus. Je pravda ze Jared akosi prepočuli, ake ro bolo asi tým že sme sedeli vo velmi plnej resrike a bolo tam veľmi rušno 😅

bagerka
autor
30. dec 2017

@tomiholjubavi aky vyznam si našla? Lebo mne ukazalo len taky "kratky preklad mena" nie uplne vyznam... ďakujem 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre