Často sa mi chce cikať a neviem prečo ?

matuli2
3. jún 2019

Ahojte chcem sa spytat mate niektora z vas problem ze ked ste vonku sa vam chce curat a nemate kde ist sa vycurat ? Mne sa to posledne obdobie dost casto stava a neviem si s tymto problemom poradit. Bola som aj na gynde aj som uzivala nejake bylinky na mechur lebo som mala zapal ale nepomohlo mi to vobec. Ako riesite takyto problem ? Dakujem velmi pekne za kazdu radu.

sabilindura
3. jún 2019

v koľkom mesiaci si?

matuli2
autor
3. jún 2019
sandra49
3. jún 2019

Ja som už v 33tt a mam to tiež, niekedy je malá tam otočená ze mi hrozne tlači na mechúr. Snažím sa nepiť moc predtým keď niekde idem a za ďalšie veci si plánujem tak aby som sa mala kde vycikat. Nákupné centrum, benzinka, kaviarne, reštaurácie. Poliklinika alebo nejaká budova s lekármi... Ale najlepšie je si plánovať veci aby to vychádzalo. 😉 Nechcem ta strašiť ale bude to horšie. Aspoň u mňa to je. V 6 mesiaci som ešte nevedela čo je to chodiť často cikat 😂

diewcatqoo
4. jún 2019

@matuli2 ahoj, ja som od uplneho zaciatku tehotenstva behala stale. Ku koncu, ked uz babo bolo uplne dole a tlacilo na mechur, to bolo aj kazdych 15 min. Vzdy, ked som niekam sla, prv som hladala zachod. Po nociach som nespala a uz som ani nikam nechodila lebo uz mi bolo samej trapne vsade chodit x krat na zachod.

queen_mary
4. jún 2019

Ja zacinam šiesty a mam to uplne tak isto 🙂 ale nejKo sa tomu nepoddavam, len planujem 🙂

nistika
4. jún 2019

no bábätko tlačí na vnútornosti to je normálne aj ja som to mala. treba to vydržať do pôrodu to už asi bude iba horšie, ale potom sa to zlepší 🙂

sabilindura
4. jún 2019

ako už ostatné žienky napísali, bábo ti tlačí na vnútornosti, v niektorých prípadoch aj konkrétne na mechúr a telo takto reaguje 🙂

melynda
4. jún 2019

Nie si sama, čo má tento problém, myslím že viaceré sme sa s tým stretli. Ale ja osobne som sa v pití neobmedzovala. Pretože akonáhle som vypila menej vody tak ma hlava začala bolieť. Radšej som si hľadala cestičky kde by som mohla ísť na wc ak by to na mňa došlo 😀

mamcotka
5. jún 2019

Ja som v 22 týždni.a cikať sa mi chce zatiaľ celé tehotenstvo. Deň noc..

micusa2222
4. apr 2023

@matuli2 to je normálne,,,to musíš do pôrodu vydržať...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre