Canesten krém v 25. týždni

kvietinka12
23. máj 2020

Ahojte, chcem sa opýtať som v 25tt a začala ma svrbiet až tak nepríjemné páliť pošva, mohla by som používať canesten krém? Ku gynekológovi mam ísť až o mesiac
Ďakujem vopred za odpoveď

kovacikovakristina
23. máj 2020

Ahoj Klude môžeš pouzivat ja som to mala pred nedávnom tiež multi gyn krém som tez používala

bibg
24. máj 2020

@kvietinka12 skúsiť kľudne môžeš. No ak to neprejde určite smer gynekológ. Mykózy sú v tehotenstve časté ale aj nebezpečne pre babo. Treba to poriadne liečiť 🙂

kp7333
24. máj 2020

@kvietinka12 Canesten krem aj vaginalne tabletky su bez predpisu. Toto iste predpisuju aj gynekologovia v tehotenstve.

radkaradix
24. máj 2020

mne napríklad Canesten a všetky podobné mastičky môj gynekológ v tehotenstve zakázal.. mohla som len Rosalgin výplachy a potom nejaké špeci čipky od neho..

sabi8
25. máj 2020

Ahoj, ja by som radšej navštívila gynekológa, mala som to asi tiež v 16 TT, canesten som používala pred tehotenstvom, ale mykozy treba poriadne preliecit, aj vnútorné, nie len vonkajšie.

kvietinka12
autor
26. máj 2020

Bola som u gynekológa a urobil mi výplach a hneď je to lepšie ale dal mi aj masticku a aj tabletky. Uvidíme zatiaľ je to lepšie. Bola som v piatok a mam bielkoviny v moči a bola som aj včera a ze ich mam ešte viac. Ako piatok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre