Ahojte mamičky dvojičiek 🙂 Chcela by som sa opýtať, čakáme dvojičky, som v 16.týždni. Doktorka nám chcela určiť pohlavie, ale ukázalo sa len jedno bábo a to je chlapček, druhé bábätko je ale vývojovo dva dni pozadu. Myslíte, že to môže značiť, že druhé je dievčatko ? Mala to niektorá z vás tak, že jedno bolo zatiaľ celé tehotenstvo menšie atď. ? A potom sa narodil párik ?
Ďakujem
Ahoj, ja som mala cele tehotenstvo jedno babo mensie, a to mensie je dievcatko 😊. Mam teda parik. Ale nemusi to vobec nic znamenat, tskze na Tvojom mieste by som sa na to neupinala.
25. idem na další ultrazvuk, tak uvidíme 🙂 Ďakujem za odpovede
Ahoj , ja mám dvojičky, jednováječné dievčatá, narodili sa predčasne v 36 tt, teda na dvojičky sa to považovalo v zahraničí za donosené, jedno dievča vychádzalo na týždeň tehotenstva a to druhé bolo pozadu, menšie, ale vraj to bolo kôli tomu, že to silnejšie dvojča dostávalo viac živín a to menšie, ktoré bolo celý čas dole v brušku, dostávala tých živín menej, ale keď sa narodili, tak jedna bola velkosťou 36 tt a druhá 33tt . do pol roka ju dobehla a do roka výškou deti, ktoré sa narodia riadne v termíne.
Ahoj, ja mam chlapcov. Cele tehotenstvo bol medzi nimi rozdiel 1-2 tyzdne. Po narodeni bol medzi nimi rozdiel 300g, dlzku mali rovnaku. Teraz ako rocni maju medzi sebou rozdiel 300g a 4cm, vyskovo predbehli svojich rovesnikov.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahojky ja sice nie som mama dvojičiek no podla mna velkost babatka nie je ovplyvnená pohlavím ale skor tym ktore sa "lepsie uchytí". Ja som strasne túžila po páriku a v utorok mi lekár povedal ze su tam dva pipiky. Podla tehu knižky je medzi nimi týždňový rozdiel.