Ahojte, som v 20 tt, doteraz som nevedela do seba dostať skoro žiadnu tekutinu, no konečne mi začal chutiť aspoň jeden čaj a to s príchuťou malina a baza čierna.....neuškodí mi to? Je to jeden z tých lacných čajov, no mne veľmi chutí a konečne vypijem viac ako pol litra tekutín na deň 🙂 myslíte, že to môžem piť?
Ja som ho pila dosť často, a to najmä v prvom trimestri, lebo mi máloktorý iný čaj chutil, a nejako mi ani nenapadlo sa nad tým pozastavovať, je to predsa len lacný ovocný čaj, takže toho výťažku z maliny či bazy tam aj tak veľa nie je 😄
Podla mňa v tých lacných časoch v potravinách je namleté asi všetko, takže aj keby reálne ta malina skodila, tak jej tam podľa mňa veľa nenájdeš 😀
Ja dookola pijem len cisty roibos alebo zazvorovo-citronovy, obcas sipkovy.. Mam milion ovocnych, len vsade davaju ibištek a ten by sa nemal.. Tak som sa nejak zmierila, ze este si pockam na ne..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Áno. Je to len čaj, ovocný