Ahojte
Čo by ste tipovali podľa tvaru bruska ? Podľa ‘bab’ ( pre zabavenie )
Pohlavie sme sa včera dozvedeli 😃
Dievča 😊
Doplním že som v 22tt takze by sa to nemalo už zmeniť že
Chlapček
Zmenit sa to nemoze, ale vysledok z USG aj tak nemusi byt smerodajny. Ale asi je tam o dost vacsia vypovedacia hodnota ako z tvaru brucha
A teraz logicky. Ako môže pohlavie ovplyvniť tvar brucha?! 🤦♀️
Ja tipujem ono.
Podľa bruška je to tehotenstvo, nič viac, nič menej sa z neho vyčítať nedá...🤦🏼♀️
Chlapec?🙂
Treba dat foto z boku..podla toho sa lepsie posudzuje..ako z predu ja mam uplne iny tvar a cakam chlapca..takze tipujem dievca 🤪
dievča...
Chlapec tipujem
Dievčatko
ja len.. mne na 3x potvrdili dievčatko a na poslednom veľkom ultrazvuku niekedy okolo 32tt chlapček (na margo toho, že "už by sa to nemalo meniť, že")
podľa bruška netuším 😝 prepáč
Chlapček
@zuzi0911 no 🤦🏻♀️ výbavička pripravená, v piatok došiel bordový kočiar a v pondelok uzv - a doktor - chcete vedieť pohlavie? a my že hahaha hihihi, že vieme, ale môže nám to potvrdiť a on že futbalista ako oči 😆 nasledujúcich pár sekúnd som nič nevnímala, hlavou mi prebehli všetky tie ružové, fialové bodynkáa overaliky a moja dcéra sediaca vedľa mňa spustila srdcervúci plač 🤷🏻♀️ drobec už má 5 rokov, no na tento moment nezabudnem nikdy 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja tipujem chlapcek 😝