Bude to chlapček alebo dievčatko?

14. júl 2022

Pekne ráno, viete povedať či to bude chlapček alebo dievčatko? 🙂

lesana25
14. júl 2022

Doktor nevedel?

barus26
14. júl 2022

@lesana25 nevedel. a my mame vedieť. Vieš ako😀

anjelicek26
14. júl 2022

Podkla sklonu a skull teorie skor chlapcek, ale to je v tomto veku na 3D strasne tazko rozoznat...na 2d to vidis ten falicky vybezok omnoho lepsie ten uhol...

autor
14. júl 2022

Ja som sa doktora úplne zabudla opýtať 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Riešili sme iné veci a cely čas sme sa rozprávali ..

selena_luna
14. júl 2022

Ak ti to dr nepovedal tak sam este nevie ak keby si sa nezabudla opytat - klitoris a penis su v podstate rovnake organy a kym nie su uplne vyvinute malo doktorov prorokuje pohlavie. Istejsie sa urcuje az okolo 15 tt.

savoya
14. júl 2022

Chlapec

katka5161
14. júl 2022

na 50% to bude chlapec podla mna

nevenka
14. júl 2022

Ja som sa teraz pytala doktora na tie krvne testy na pohlavie, kedze dcerka chce strasne sestricku, ma uz 2 bratov 😅, tak aby som vedela cim skor a pripravit ju na to, ak to bude chlapec. Ze ci sa to neskresli v krvi, ked aom mala uz 2 chlapcov a posledny porod 1,5 roka dozadu...Tak mi povedal, ze viete co, zbytocne uz budete minat peniaze na to, o mesiac Vam uz naisto poviem, ale podla mna to uz teraz vyzera, ze to bude....a nejdem pisat, co, aby to nahodou niekto necital z rodiny, nahoda je blbec...A to som 13tt.+2 len bola na kontrole. A tento moj dr. teda je znamy tym, ze netara, kym si nie je isty. Povedal sice, ze 100% to nie je este teraz, ale tak bol si dost isty tym, co hovori, aj 3x mi to zopakoval.

nevenka
14. júl 2022

Takze treba sa pytat dr., ja som si zabudla foto vypytat 😅

sasha10
14. júl 2022

Zbytočne hádať... Doktori čo už majú roky za sebou ak si nie sú istý tak mi tiež nemôžeme vedieť. Mne doktorka na morfo v 12-13tt povedala určite dievča viac ako 90% a to bolo v nemocnici kde maju fakt dobrý ultrazvuk... A v 16 som bola na kontrole a určite chlapec povedala... Tak tým že si bola ista že dievča a aj tak sa to zmenilo tak zbytočne hádať podľa fotiek... Idem až v 30 tt k nej na morfo tak uvidim teraz

anavixy
14. júl 2022

A to z tejto fotky vie neikto urcit?? Toto je kolky tyzden?

anjelicek26
14. júl 2022

@anavixy ano da sa to - vybezok smeruje od chrbtice hore, takze naznak chlapca, celicko je spicate - zas chlapec, hlavicka hranata - zas chlapec... dievcatka mavaju oble cielko a aj hlavicku, falicky vybezok subezne s chrbticou...ale vsetko su to teorie no...

ika02
14. júl 2022
luciaslovakova
14. júl 2022

@sasha10 ja to iste , najskor dievca a dalsia kontrola to bol uz chlapec 😄

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre