Pekne ráno, viete povedať či to bude chlapček alebo dievčatko? 🙂
Podkla sklonu a skull teorie skor chlapcek, ale to je v tomto veku na 3D strasne tazko rozoznat...na 2d to vidis ten falicky vybezok omnoho lepsie ten uhol...
Ja som sa doktora úplne zabudla opýtať 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Riešili sme iné veci a cely čas sme sa rozprávali ..
Ak ti to dr nepovedal tak sam este nevie ak keby si sa nezabudla opytat - klitoris a penis su v podstate rovnake organy a kym nie su uplne vyvinute malo doktorov prorokuje pohlavie. Istejsie sa urcuje az okolo 15 tt.
Chlapec
na 50% to bude chlapec podla mna
Ja som sa teraz pytala doktora na tie krvne testy na pohlavie, kedze dcerka chce strasne sestricku, ma uz 2 bratov 😅, tak aby som vedela cim skor a pripravit ju na to, ak to bude chlapec. Ze ci sa to neskresli v krvi, ked aom mala uz 2 chlapcov a posledny porod 1,5 roka dozadu...Tak mi povedal, ze viete co, zbytocne uz budete minat peniaze na to, o mesiac Vam uz naisto poviem, ale podla mna to uz teraz vyzera, ze to bude....a nejdem pisat, co, aby to nahodou niekto necital z rodiny, nahoda je blbec...A to som 13tt.+2 len bola na kontrole. A tento moj dr. teda je znamy tym, ze netara, kym si nie je isty. Povedal sice, ze 100% to nie je este teraz, ale tak bol si dost isty tym, co hovori, aj 3x mi to zopakoval.
Takze treba sa pytat dr., ja som si zabudla foto vypytat 😅
Zbytočne hádať... Doktori čo už majú roky za sebou ak si nie sú istý tak mi tiež nemôžeme vedieť. Mne doktorka na morfo v 12-13tt povedala určite dievča viac ako 90% a to bolo v nemocnici kde maju fakt dobrý ultrazvuk... A v 16 som bola na kontrole a určite chlapec povedala... Tak tým že si bola ista že dievča a aj tak sa to zmenilo tak zbytočne hádať podľa fotiek... Idem až v 30 tt k nej na morfo tak uvidim teraz
A to z tejto fotky vie neikto urcit?? Toto je kolky tyzden?
@anavixy ano da sa to - vybezok smeruje od chrbtice hore, takze naznak chlapca, celicko je spicate - zas chlapec, hlavicka hranata - zas chlapec... dievcatka mavaju oble cielko a aj hlavicku, falicky vybezok subezne s chrbticou...ale vsetko su to teorie no...
urob si test a vybavene....😉
https://www.drmax.sk/woman-secret-girl-or-boy-t...
@sasha10 ja to iste , najskor dievca a dalsia kontrola to bol uz chlapec 😄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Doktor nevedel?