Bude dieťatko zdravé?

lulu_lu
24. júl 2013

Tehuľky, chcem sa Vás spýtať, či len ja som taká šiši, že sa bojím, či bude moje bábatko zdravé (asi je to tým, že beriem lieky na alergiu a ešte jednu chorobu) ale čatso na to myslím a bojím sa:((((( Nie je to permanetne, ale často x ma to napadne :( Ako ste na tom vy, prípadne, čo ste boli tehu, ako ste to prežívali?

xlucia
24. júl 2013

@lulu_lu uplne tak isto a kazde tehu... si normalna ,neboj

janzde
24. júl 2013

Ahoj, ja som mala tiež také myšlienky pri tomto tehu... Ale u mňa to bolo asi tým, že o prvé mimi som prišla 😢 ... Viem, že sa to ťažko hovorí, ale tvoj strach musí ísť bokom. Nemysli na zlé veci, skús to vždy zahnať nejakou peknou myšlienkou na tvoje drobátko, ktoré v tebe rastie a potrebuje tvoje pozitívne myslenie 😉 . Držím palce 🙂

lulu_lu
autor
24. júl 2013

@xlucia tak sa bojim, ale aj chora som uz vyse mesiac-kasel a kasel, ale zistili mi alergiu tak mi nasadili lieky a uz je to lepúsie-klop klop, ale strasny strach :( najviac sa bojim, mentalnych poruch a nejakych tazkych fyzickych.

lulu_lu
autor
24. júl 2013

@janzde to mi je luto:( A ty uz si po? ci v ocakavani? 🙂 dakujem, za povzbudenie 🙂

xlucia
24. júl 2013

@lulu_lu ale lieky beries?

doliva
24. júl 2013

ja mám toto isté!!! Ale u mňa je to asi prichádzajúcim pôrodom,ale som si povedala:A ak bude bože chráň choré budem ho milovať menej?NIE!!!! a bude zdravučké aj tvoje aj moje neboj sa nič!!!!

lulu_lu
autor
24. júl 2013

@xlucia Lamictal na epi-tie sa mozu a Aerius na alerg. tam je napisane, ze sa neodporuca, ale pytala som sa lekarov a vraj v poho. Ze viaoc ublizim, ked necham taku silnu alergiu prudit si. Veeelmi som kaslala a tie hlieny :(

tomikejt
24. júl 2013

aj ja som mala taketo myslienky.. dokonca nejake vysledky v tehotenstve som mala zle, tak som musela ist na dalsie vysetrenia a veru nebolo mi vsetko jedno.. tie dalsie vysledky uz boli ok a mam krasneho zdraveho syna

janzde
24. júl 2013

@lulu_lu Ja už som po 🙂 Máme doma krásneho 6 týždňového chlapčeka 🙂

lulu_lu
autor
24. júl 2013

@janzde gratulujeeeeeeem a ako sa vola? Tak nech je len zdravy a robi samu radost 🙂

janzde
24. júl 2013

Ďakujem 🙂 Máme Filipka 🙂 Tebe prajem pohodové tehuľkovanie, bezproblémový pôrod a veľmi veľa pozitívnych myšlienok 😉

xlucia
24. júl 2013

@lulu_lu obe v tehu mozes, tak sa uz ukludni

emilia25
24. júl 2013

ja sa tiez bojim hlavne kvoli tomu ze presne pred mesiacom sme potratili a nepresla ani jedna menstruacia a sme opet tehotny ale tento krat je to nieco ine dost a boli brucho co je znak toho ze vsetko sa zvecsuje a rastie no aj tak sa bojim ze mozme bud on prist ako pred mesiacoa to i meskala tyzden a potom bum zacala som krvacat a teraz mi meska este len druhy den ale celkovo som tehotna od minuleho utorka a uz mi vysiel aj test tak aj tym to si hovorim ze hormon je raz tolky ako bol predtym.ale tiez sa bojim aby bolo vsetko v poriadku a na potrvdenie idem az 7.8 co je este velmi daleko.

melesmeles
24. júl 2013

@lulu_lu aj ja som sa bala a velmi. dokonca ma raz aj doktorka naplasila, nieco sa jej nezdalo pri ultrazvuku, ale nakoniec to bolo ok. podla mna je taky strach uplne prirodzeny. velmi ti drzim palce, vela vela zdravicka tebe aj babatku!!! 😉

katkarv
24. júl 2013

@lulu_lu Ja som brala cele tehu zodac a mala je zdrava.

lulu_lu
autor
25. júl 2013

@janzde dakujem Ti 🙂

lulu_lu
autor
25. júl 2013

@emilia25 drzim palceeeee silno! 🙂

deniska08
25. júl 2013

@lulu_lu ahoj...nesmies si to pripustat...Ja mam doma uz 5 a pol rocneho syna..Ked som s nim bola tehotna,tak som na take veci ani nemyslela..Kazdy hooril,nech je to len zdrave a nad chorobami som sa nezamyslala..A co cert nechcel,narodil sa nam chory..Ale ver ci never,nikdy by som ho nemenila..Teraz cakame dalsie babo...ja si ani len nepripustam,zeby to babo bolo chore..Bude zdrave ako buk a koniec!!!Ked som zistila,ze som tehotna a plakala som a moj manzel ma utesoval,ze vsetko bude ok..Tak teraz mam myslienky,len nad zdravym babom..Ako bude behat a ako bude vsetko ucit toho nasho prveho synceka..Takze skarede myslienky bokom moja zlata a mysliet pozitivne 😉 😉 😉

lulu_lu
autor
25. júl 2013

@deniska08 tak ti zelam iba to najlepsie, juj nech je zdrave ako BUK!!!!

emilia25
25. júl 2013

@lulu_lu dakujeme velmi pekne zatial nekrvacam tak hadam to bude uz dobre.

emilia25
25. júl 2013

no takze som sa predcasne zase tesila uz krvacam tak asi zas potrat jak som teda ovsem vobec bola tehotna lebo ja som z toho vsetkeho hotova.historia sa zopakovala.no co uz dufam ze uz sa take nic nestane a v decembri si uz najdem silne dve ciarky.

trish31
25. júl 2013

@lulu_lu asi je normálne,ze mame v tehu takéto myšlienku.Aj Ja ich mam a čím som bližšie k cieľu,tým viac.Ale ak by aj zdravé nebolo,nebudeš Ho zrazu milovat?Odlozis Ho niekam?Nemyslím si.Takže na to nemysli,Vzdy si povedz ze tvoje babo je zdravé a vela sa s nim rozprávaj,oni to vnímajú

Lieky som brala aj Ja

vojtekovad
27. júl 2013

Ja som potom nenormálna viac. S priateľom sme spolu 8 rokov, 10 rokov sa liečim na epi aj ked zachvaty už nemám, beriem lieky na udržiavanie. Vždy čakám na každú menštruaciu aby prišla, aby antikoncepcia nesklamala. Nie že by som nechcela bejby, ale zo strachu. Budúci rok máme svadbu, potom chceme bejby a ja neviem ako sa pohnúť. Strach a panika. Všade zisťujem ohľadom tehotenstva a epilepsie, nikto mi nič konkretne nepovie a neporadí..... som zúfala. Strach mám nepretržite.

mysiacik212
31. júl 2013

neboj, myslim si, ze kazda mamicka ma velky strasch o svoje babatko, ked mi kamaratky vraveli, ked boli tehotne, ze sa velmi boja, snazila som sa ich upokojit, ze to tak nesmu prezivat a mysliet na zle veci..no a teraz som tehotna ja..a akosi sa strachujem tiez, nemozem citat nic o chorobach, nemozem vidiet smutne pribehy..:/ hlavne co sa týka chorob...zdravý stach je aspon podla mna normalny, len nemali by sme to prehanat..aj ked..vela razy sa to lahko povie.. 😒

ludmilabb
28. okt 2013

@vojtekovad zavisi aj ake lieky beries a ktore su vhodne v tehotenstve, vsak neurolog by ti mal nastavit taku liecbu ktora by neohrozovala plod a ty by si bola v klude, kludne napis do IP 😉

bambulka696
22. nov 2013

Ahojte mamicky moje krasne mate niekto skusenost,,,odber plodovej vody kvoli tomu ze krv nam nevysla 😒 a bojim sa o babetko

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre