Tehuľky, chcem sa Vás spýtať, či len ja som taká šiši, že sa bojím, či bude moje bábatko zdravé (asi je to tým, že beriem lieky na alergiu a ešte jednu chorobu) ale čatso na to myslím a bojím sa:((((( Nie je to permanetne, ale často x ma to napadne :( Ako ste na tom vy, prípadne, čo ste boli tehu, ako ste to prežívali?
Ahoj, ja som mala tiež také myšlienky pri tomto tehu... Ale u mňa to bolo asi tým, že o prvé mimi som prišla 😢 ... Viem, že sa to ťažko hovorí, ale tvoj strach musí ísť bokom. Nemysli na zlé veci, skús to vždy zahnať nejakou peknou myšlienkou na tvoje drobátko, ktoré v tebe rastie a potrebuje tvoje pozitívne myslenie 😉 . Držím palce 🙂
ja mám toto isté!!! Ale u mňa je to asi prichádzajúcim pôrodom,ale som si povedala:A ak bude bože chráň choré budem ho milovať menej?NIE!!!! a bude zdravučké aj tvoje aj moje neboj sa nič!!!!
aj ja som mala taketo myslienky.. dokonca nejake vysledky v tehotenstve som mala zle, tak som musela ist na dalsie vysetrenia a veru nebolo mi vsetko jedno.. tie dalsie vysledky uz boli ok a mam krasneho zdraveho syna
Ďakujem 🙂 Máme Filipka 🙂 Tebe prajem pohodové tehuľkovanie, bezproblémový pôrod a veľmi veľa pozitívnych myšlienok 😉
ja sa tiez bojim hlavne kvoli tomu ze presne pred mesiacom sme potratili a nepresla ani jedna menstruacia a sme opet tehotny ale tento krat je to nieco ine dost a boli brucho co je znak toho ze vsetko sa zvecsuje a rastie no aj tak sa bojim ze mozme bud on prist ako pred mesiacoa to i meskala tyzden a potom bum zacala som krvacat a teraz mi meska este len druhy den ale celkovo som tehotna od minuleho utorka a uz mi vysiel aj test tak aj tym to si hovorim ze hormon je raz tolky ako bol predtym.ale tiez sa bojim aby bolo vsetko v poriadku a na potrvdenie idem az 7.8 co je este velmi daleko.
@lulu_lu aj ja som sa bala a velmi. dokonca ma raz aj doktorka naplasila, nieco sa jej nezdalo pri ultrazvuku, ale nakoniec to bolo ok. podla mna je taky strach uplne prirodzeny. velmi ti drzim palce, vela vela zdravicka tebe aj babatku!!! 😉
@lulu_lu ahoj...nesmies si to pripustat...Ja mam doma uz 5 a pol rocneho syna..Ked som s nim bola tehotna,tak som na take veci ani nemyslela..Kazdy hooril,nech je to len zdrave a nad chorobami som sa nezamyslala..A co cert nechcel,narodil sa nam chory..Ale ver ci never,nikdy by som ho nemenila..Teraz cakame dalsie babo...ja si ani len nepripustam,zeby to babo bolo chore..Bude zdrave ako buk a koniec!!!Ked som zistila,ze som tehotna a plakala som a moj manzel ma utesoval,ze vsetko bude ok..Tak teraz mam myslienky,len nad zdravym babom..Ako bude behat a ako bude vsetko ucit toho nasho prveho synceka..Takze skarede myslienky bokom moja zlata a mysliet pozitivne 😉 😉 😉
no takze som sa predcasne zase tesila uz krvacam tak asi zas potrat jak som teda ovsem vobec bola tehotna lebo ja som z toho vsetkeho hotova.historia sa zopakovala.no co uz dufam ze uz sa take nic nestane a v decembri si uz najdem silne dve ciarky.
@lulu_lu asi je normálne,ze mame v tehu takéto myšlienku.Aj Ja ich mam a čím som bližšie k cieľu,tým viac.Ale ak by aj zdravé nebolo,nebudeš Ho zrazu milovat?Odlozis Ho niekam?Nemyslím si.Takže na to nemysli,Vzdy si povedz ze tvoje babo je zdravé a vela sa s nim rozprávaj,oni to vnímajú
Lieky som brala aj Ja
Ja som potom nenormálna viac. S priateľom sme spolu 8 rokov, 10 rokov sa liečim na epi aj ked zachvaty už nemám, beriem lieky na udržiavanie. Vždy čakám na každú menštruaciu aby prišla, aby antikoncepcia nesklamala. Nie že by som nechcela bejby, ale zo strachu. Budúci rok máme svadbu, potom chceme bejby a ja neviem ako sa pohnúť. Strach a panika. Všade zisťujem ohľadom tehotenstva a epilepsie, nikto mi nič konkretne nepovie a neporadí..... som zúfala. Strach mám nepretržite.
neboj, myslim si, ze kazda mamicka ma velky strasch o svoje babatko, ked mi kamaratky vraveli, ked boli tehotne, ze sa velmi boja, snazila som sa ich upokojit, ze to tak nesmu prezivat a mysliet na zle veci..no a teraz som tehotna ja..a akosi sa strachujem tiez, nemozem citat nic o chorobach, nemozem vidiet smutne pribehy..:/ hlavne co sa týka chorob...zdravý stach je aspon podla mna normalny, len nemali by sme to prehanat..aj ked..vela razy sa to lahko povie.. 😒
@vojtekovad zavisi aj ake lieky beries a ktore su vhodne v tehotenstve, vsak neurolog by ti mal nastavit taku liecbu ktora by neohrozovala plod a ty by si bola v klude, kludne napis do IP 😉
Ahojte mamicky moje krasne mate niekto skusenost,,,odber plodovej vody kvoli tomu ze krv nam nevysla 😒 a bojim sa o babetko
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lulu_lu uplne tak isto a kazde tehu... si normalna ,neboj