Ahojte možno blbá otázka ale pýtam sa len zo zvedavosti a chcem vedieť že ako ste na tom boli vy som 22+1 tt a ako vidíte nemám ešte bruško mali ste aj vy ešte také maličké alebo žiadne ako ja ? Mam 170 cm a 53 kg takže je to asi aj tým že som veľmi chudá 😀
Mala som 47kg keď som otehotnela... 70kg keď som išla rodiť všetko išlo len do bruška a do zadku
@sandra151 fakt ? Takže nejsom sama drobci sa skovavaju ešte snáď do toho 30 tt porastieme len hlavne nech je zdravučke aj keď do pôrodnice pôjdem s ničím 😊
@mattkapd ja mám práve pocit že prsia mi troška porastli a boky možno to je tým že by sme mali mat dievčatko 😊
ešte si len v polovici tehu, nik nevie predpovedať aké veĺké bruško ti narastie... ja som mala pri dcérach malilinké - ani susedia si nevšimli že som tehotná...😉
Ja som do 25tt nemala žiadne. Potom mi zo dňa na deň vyskočilo a bolo len vacsie a vacsie 🙈 až mega veľké
ja som bola uz na zaciatku nafuknuta a brusko som mala hned akesi velke, pred porodom sa ma v nemocke pytali, ci cakam dvojicky.
je to urcite individualne, tiez som poznala kocku, co v 6m mala take malinke brusko,a ko tu na foto. a vsetko bolo Ok.
je to celkom sranda, lebo po 20tt ma babatko uz dlzku okolo 30cm, hoci ma nizku hmotnost. ze kde sa tam tak posklada 🙂
v siedmom mesiaci som normalne zapla nohavice. Nie rifle, tie ma uz tlacili, ale nohavice. Do polovice tehotenstva som stale zvracala. A zrazu brusko vybehlo, dieta malo takmer 4 kg, takze klud.
V takom tyzdni zhruba presne také ako ty. Mám ale 177cm a pôvodnú váhu 59kg..
Mne tiez az okolo 22-23tt vyliezlo brusko, este v rifloch som normalne chodila 😃 ale vraj posledne mesiace dorastie tak uvidime..
Do 6. mesiaca nič, ani náznak a potom boom 😀
Neboj všetko OK to bruško sa zväčšuje najmä od 30tt a od takého 35.tt sa nebudeš stačiť čudovať ☺️😂
ja som 6 tyzden a mam take ako ty :D ale zato ze som nafuknuta jak zaba :D
Či mi veríte alebo nie, moji susedia si ani nevšimli že som bola tehotna. Schudla som počas tehotenstva 2kg, brusko som nemala absolútne a mala je ok.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?