Bruško v 16. týždni

3. nov 2023

Ahojte baby, som v 16tt a dievčatá už majú pekne bruška. Bruško už trošku mam aj ja ale nie je pevne. Keď si dám obsiahnuté šaty tak mi to spodné bruško veľmi trčí. Nevyzerá ako tehotenske. Nebola som stihla ale ako som tehu tak sa spodné bruško zvacsilo. ☹️ mam 75/170. Keď si dám nohavičky pod obsiahnuté šaty tak je to hrozne. Som smutná lebo si prídem len tučná a nie tehotná. Baby majú krásne oválne bruška od prs dolu do oblúka a ja len spodné.

anjelicek26
3. nov 2023

Kazdej rastie brusko inak a ma iny tvar. A je uplne jedno, ako vyzera 👍 Dolezite je zdrave babatko vo vnutri a nic ineho pod ciarou. Stale si to opakuj, tvoje telo tvori bunku po bunke maleho cloveka, je to vykon. Ci bude gulate ci spicate, ci trosku nizsie vyssie, stale je to tehotenske brusko... Kazda mame proste inu postavu, aj v tehu to tak je... Hlavu hore 😘

jj298
3. nov 2023

Neries hovadiny. Ja som mala tak male brucho ze som vacsinu tehotenstva vyzerala len tucna. Ked som si dala kabat alebo sako vyzerala som len jak dobre nazrana.
V prvom rade prisposob oblecenie svojmu stavu. Snad nebudes fnukat ze takmer v polke tehotenstva vyzeras v tom istom obleceni “horsie”.
Zaklad kupit si vacsie nohavicky a pancuchy.

kitycat
3. nov 2023

Klidecek

Maternica ti najskor vytlaci faldy a potom pride aj to tehu brucho..
Aby vsetci vedeli ze si v tom si este chvilu pockas

saxana000
3. nov 2023

Rano vstavam ako laň.a vecer si liham ako vorvaň strasne sa mi brucho nafukuje pocas dna.mozno z ovocia a zeleniny lebo stale chrumem nejaku mrkvu alebo hrozno.. ale uz som musela prejst na tehotenske nohavice leginy s vysokym pasom a o cislo vacsie nohavicly lebo z kazdej strany mi nieco trcalo..neboj to brucho o taky tyzden dva bude uz ozaj tehotenske.

kvadrinkaaa
3. nov 2023

Mala som podobne miery na začiatku tehotenstva a vyzerala som dlho len nafúknutá 😊 ja som zas stale riešila vo svojej hlave alebo par krat v skupinke, ze mam male brusko. Hlavne je, ze ty vies, ze si tehotná a ze tvoje telo je zázrak 😍

ivangeline
3. nov 2023

Hej. Aj ja som pri viac ako 70kg vyzera len tucne a nie tehotne...pokym som nebola na konci tehotenstva. :D No a co? Mas v sebe dieta. Stravuj sa zdravo. Dopraj si pohybu,kt zvladnes. Ked porodis,mozes riesit svoju vahu omnoho viac...

jaskolka
3. nov 2023

Tvar brucha v tehotenstve nijako nevieš ovplyvnit. Záleží to od mnoho vecí, od typu postavy, toho, ake máš pevné svaly, ako sa dieťa "ukladá", ci ti ide do bokov, alebo dopredu, ako máš celkovo rozložený tuk na bruchu a podobne.
Ty máš také, ake máš. Nič s tým neurobíš. Zbytočne sa budeš trápiť nad niečím, co nijako nezmeníš.
Skus si nedávať obtiahnute šaty a potom možno to nebude tak "veľmi trčať" keď ti to je neprijemne. Existuje aj mnoho iného oblečenia, ktoré je vhodné v tehotenstve. Možno daj si šaty, ci tuniku, ktorá ti bude tak akoby splývat po tele a tým pádom sa opticky to zmení.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre